Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Bia Brazil - Jeans Legging LE4034 Black

99,90 €

Bia Brazil - Jeans Legging LE4034 Black

Bia Brazil Jeans Leggin on pitkään ollut malliston ylivoimaisesti suosituin tuote. Reisiä tukeva ja peppua kohottava materiaali sekä leikkaus tekevät tästä Bia Brazil ihanuudesta varmasti yhden suosikkihousuistasi. 


From Brasil with Love - Women Push Up Jeans Legging LE4034

 

 

Oletko haaveillut farkuista jotka istuvat upeasti joka puolelta, tukevat reisiä ja kohottavat peppua, sekä tuntuvat ihan viileältä ja ilmavalta päällä?

 

 

Tässä unelmiisi vastaus! Monikäyttöinen farkkuleggari Bia Brazil -mallistostamme. Tämä housu istuu jokaiseen vartaloon koosta riippumatta. 

 

 


Tuttuun Bia Brazil tapaan materiaali on huippulaadukasta Supplex Dupont -materiaalia ja mitoitus siis kaikille sopiva One Size 36-42.

 

 

LE4034 Jeans Legging sopii yhdistettyä lenkkareiden, saappaiden tai korkokenkien kanssa ja tämä ajaton malli sopii myös housuksi parempiinkin menoihin. Yhdistele rohkeasti esim. kuvassa näkyvään tapaan.

 

 

Koska housun saumat eivät ole jousto-ommelta, emme varsinaisesti suosittele tätä housua treenihousuksi kuntosalille, koska saumojen tikkaukset eivät välttämättä kestä kovaa kyykistelyä painojen kanssa. 

 

 

Bia Brazil on kuuluisa käyttämistään taianomaisista materiaaleista. Bia Brazil tekstiileissä käytetään korkealaatuista Supplex Dupont -materiaalia. Materiaalilla on lukuisia ominaisuuksia, jotka yhdessä nostavat Bia Brazil -tekstiilit aivan uudelle tasolle.

- Palautuu käytön jälkeen alkuperäiseen muotoonsa.

- Bia Brazil housuista ovat laadultaan korkeaa luokkaa, näistä housuista ei näy läpi missään olosuhteissa.

- Kangas ei venähdä, kutistu, tai menetä elastisuuttaan.

- Värit eivät haalistu, vaan pysyvät kirkkaina pesusta pesuun.

- Kuivuu nopeasti

 

 

 

Materiaali: 88% polyamidi, 12% elastaani

Pesu 30 asteteessa nurinpäin käännettynä. Emme suosittele huuhteluaineen käyttöä. 

 

Bia Brazilit Suomessa saat Body Action myymälöistä ja verkkokaupasta!

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle
Heidi kirjoitti:
Minulla on kahdet tällaiset housut pikkasen eri väreissä ja nää on kyllä parhaat! Hyvännäköiset ja ennen kaikkea super mukavat :) suosittelen kyllä kaikille :) . Julkaistu 29.2.2016

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!