Verkkokaupassamme ilmaiset toimitukset - Tilaa nyt!

Biotech USA - ALA Alpha Lipoic Acid 50caps

11,90 €

Biotech USA - ALA Alpha Lipoic Acid 50caps

Biotech USA Alfa-lipoiinihappo (ALA) on ihmiselimistölle tärkeä vitamiinin kaltainen yhdiste, jota kutsutaan usein "universaaliksi antioksidantiksi". ALA on siis vahva antioksidantti, joka tehostaa rasvanpolttoa ja antaa lihaksille energiaa. 


11,90 €

Biotech USA - ALA Alpha Lipoic Acid 250mg

  • Voimakas antioksidantti joka suojaa vapaita radikaaleja vastaan
  • ALA lisää kreatiinin imeytymistä ja tehoa
  • Tehostaa rasvanpolttoa

- Alfalipoiinihappo (ALA) on yksi voimakkaimpia antioksidantteja. Biotech ALA voimistaa muiden antioksidanttien tehoa, torjuu vapaita radikaaleja, auttaa pudottamaan painoa vakauttamalla insuliinitasot ja lisää kreatiinin imeytymistä lihaksiin.

- ALA lisää insuliiniherkkyyttä. Kun insuliiniherkkyyttä lisätään, korkeat insuliiniarvot eivät ole tarpeen glykogeenia tuottavien hiilihydraattien ja lihasmassan kasvua stimuloivien aminohappojen kulkeutumiselle lihaksiin.

- ALA tehostaa rasvan palamista sillä matalat insuliiniarvot lisäävät kehon rasvanpolttoa. ALA lisää myös kreatiinin tehoa. Mitä korkeampi insuliiniherkkyys sitä paremmin kreatiini imeytyy lihaksiin. 

 

Pakkauskoko: 50caps (á 250mg)

 

Annostus: 1kapseli päivässä (n. 1/2 tuntia ennen ateriaa)

 

 

Ainesosat: Soijaöljy, kapselikuori [gelatiini, kosteuttaja (glyseroli), puhdistettu vesi, väri (rautaoksidi ruskea)], alfa lipoiinihappo, antioksidantti (lesitiini), lasitusaine (mehiläisvaha).

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!