Sporttinen ja asiantunteva asiakaspalvelu: 044 3633 601 - Ark. klo 9-16:30

BioTech Usa - Vitamin B-Complex 60tabl

14,90 €

BioTech Usa - Vitamin B-Complex 60tabl

Biotech Usa B - Complex, tehokas B-Vitamiinilisä. B-Complex on täydennetty myös monilla muilla elimistölle tärkeillä vitamiineilla ja mineraaleilla. Biotech Usa B - Complex on todella monipuolinen vitamiinilisävalmiste.


14,90 €

Biotech B-Complex vitamiinilisä

Tehokas B-Vitamiinilisä, joka sisältää 8 tärkeää B-vitamiinia, sekä myös lukuisia muita vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja yrttejä. Hiilihydraattiaineenvaihduntaa tukevat/tehostavat yrtit kuten guarana, ginseng, mehiläisten siitepöly ja bioflavonoidit.

 

- B2-vitamiini on välttämätön energian tuotantoon ja auttaa ylläpitämään normaalia limakalvojen, ihon ja toimintaa.

- Niasiini mm. vähentää väsymystä.

- B6-vitamiinilla on tärkeä rooli säädellessä hormonaalista toimintaa ja tukea normaalia proteiini- ja glykogeenin aineenvaihduntaa.

- Folaatin myös edistää normaalia aminohapposynteesin ja veren muodostumiseen, sekä tukee immuunijärjestelmää.

- B12-vitamiini on välttämätön energian tuotantoon.

- Biotiini toimii koentsyyminä ja edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

- B-vitamiini Complex sisältää myös tärkeitä kivennäisaineita, kuten rautaa, joka on mukana tukemassa energian käyttöä.

 

Annostus: 2tablettia päivässä

Pakkauskoko: 60tabl

 

Biotech B - Complex ei ole pelkkä tavallinen B-vitamiini valmiste, vaan monipuolinen vitamiini ja mineraalilisä.

 

 

Ainesosat: L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, Citrus aurantium -uute, tiamiinimononitraatti, päällystys [stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väri (rautaoksidit)], bulkkiaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa) nikotiiniamidi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), rautafumaraatti, mehiläinen siitepöly, Panax ginseng -juuriuute, Guaranan siementuuti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, valerianjuurijauhe, lakritsijuurijauhe, kuprikisulfaatti, kolekalsiferoli, retinyyliasetaatti, foolihappo , syanokobalamiini, kromikloridi, natriumselektiitti, biotiini.

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!