Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

BioTech USA - Beta Alanine 300g Natural

22,00 €

BioTech USA - Beta Alanine 300g Natural

BioTech USA -sarjan puhdas ja maustamaton beta-alaniini -valmiste.


22,00 €

Olemme ottaneet nämä maustamattomat ja 100% puhtaat aminohappo -valmisteet valikoimiimme juuri sen vuoksi,
että monien ns valmiiden INTRA -juomajauheiden pitoisuudet ovat todella mittättömän pieniä.

 

 

BioTech USA -sarjan aminohapot on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, ne ovat täysin puhtaita ja doping -vapaita eli jokainen voi niitä käyttää ilman mitään haittavaikutuksia.

*Tuote on myös sokeriton ja rasvaton

 

 

Beta-alaniinin käyttö erityisesti urheilijoiden ja kehonrakentajien keskuudessa on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana ja se mitä tällä ravintolisällä tavoitellaan, on lähinnä lihasten maitohappokestävyyden lisääminen. Kehonrakentajilla ja fitness-urheilijoilla, toki myös ihan perus kuntoilijalla tämä aminohappo parantaa lihasten toimintaa ja kestävyyttä pitkissä treenisarjoissa. Sen vuoksi beta-alaniin käyttö on erittäin suositeltavaa.

 Beta-alaniinilla on myös lukuisia muista hyötyvaikutuksia. Beta-alaniinilla saadaan lisättyä kehon karnosiinin määrää joka on kahden amihapon, beta-alaniinin ja histidiinin synteesin tulos. Histidiiniä keho pystyy tuottamaan tarvittavan määärän mutta beta-alaninin puutteen vuoksi tämä synteesi voi kärsiä.

 

 

Karnosiinia on tutkittu paljon ja sillä on todettu olevan vaikutusta ikääntymiseen ja moniin ikääntymisen mukanatuomiin oireisiin. Normaalin karnosiini tuotannon on todettu selkeästi vähenevän iän myötä ja mm. koe-eläimillä tehtyjen testien mukaan karosiinilla on ainakin eläinten ikään selkeä positiivinen vaikutus. Ihmisillä tätä ei ole pystytty vielä aukottomasti todistamaan.

 

Ravintolisänä tämän hyvinkin tutkitun aminohapon positiivisista vaikutuksista juuri kestävyyteen on saatu paljon, ei niinkään voimatasojen kasvuun. On kuitenkin varsin perusteltua käyttää tätä aminohappo juuri sen vuoksi, että lihaksesi kestävät paremmin pitkissä sarjoissa ja nopea tempoisessa kuntosaliharjoittelussa. Näin saat entistä paremman pumpin treenissä ja lihaksesi myös palautuvat aiempaa paremmin.

 

 

Lisäksi kun huomioidaan karnosiinin anti-aging vaikutukset, voimme lämpimästi suositella tämän ravintolisän käyttöä.

Normaalit tutkimuksissa käytetyt päiväannokset beta-alaniinia vaihtelivat keskimäärin 3-6 gramman välillä. Tätä voidaankin pitää ainakin turvalliseksi osoittautuneena määränä, joka kuitenkin antaa lähes maksimaaliset tulokset.

Beta-alaniinin käyttö voidaan aloittaa käytännössä samalla tavalla kuin kreatiinimonohydraatin käyttö, hieman ylläpitoannostusta korkeammalla määrällä, tässä tapauksessa esim. 5-6 gramman päiväannokselle. Myöhemmin ylläpitoannostus voi olla 2-3 grammaa /pvä.

 

 

Tutkimuksissa on havaittu, että kehon karnosiini pitoisuudet ovat nousseet jopa liki 60% neljän esimäisen käyttöviikon aikana ja jatkaneet kohoamistaan viikkojen myötä ollen jopa yli 80% korkeammat 10 käyttöviikon kohdalla.

 

 

Joillakin ihmisillä esiintyy kihelmöintiä beta-alaniini lisäravinteen ottamisen seurauksena. Se on vaaratonta, joskin voi olla epämukava tunne.  Se menee kuitenkin nopeasti ohi. Kihelmöintiä voi vähentää ottamalla pienempiä kerta-annoksia. Suurimalla osalla tämä efekti vaikuttaisi poistuvan alle 1 gramman kerta-annoksilla. Lisäksi aterian kanssa nautittuna voi tämä oire olla pienempi.

 

 

 

Beta-alaniinin hyötyvaikutukset pähkinänkuoressa:

- vähentää ikääntymisen mukaan tuomia oireita, parantaen ihon ja kudosten kuntoa
- toimii "maitohappopuskurina" ja auttaa lihaksia kestämään kovempaa pitkäkestoista rasitusta
- nopeuttaa palautumista
- toimii yhdessä mm. arginiinin ja sitruliinimalaatin kanssa tehokkaana lisänä Intra -juomissa
- toimii sekä naisilla että miehillä ja myös vaikka et treenaisi tai urheilisi lainkaan

 

 

Pakkauskoko: 300g 100% puhdas maustamaton beta-alaniini jauhe

Käyttöohje: Sekoita 2-5 g treenin aikana nautittavaa Intra -juomaan tai johonkin muuhun juomaan, vaikka proteiini smoothieen.
Voit aloittaa käytön isomalla annoksella ja vähentää päiväannoksen 2-3 grammaan muutaman viikon kuluttua.

Beta-alaniini voi aiheuttaa pientä "nipistelyä" tai kutinan tunnetta iholla mutta se ei ole vaarallista. Vaikutus vähenee käytön myötä tai vähentämällä annostusta.

 

 

Ainesosat: Betaalaniini, paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti).

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.
 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!