Sporttinen asiakaspalvelu puh. 0443633601

Arkisin 9.00 - 16.30

BioTech USA - L-Arginine 300g Natural

26,90 €

BioTech USA - L-Arginine 300g Natural

BioTech USA -sarjan puhdas 100%:nen L-arginiini -valmiste. Tällä tuotteella voit boostata ja tehostaa mm. INTRA-juomaasi.


Olemme ottaneet nämä maustamattomat ja 100% puhtaat aminohappo -valmisteet valikoimiimme juuri sen vuoksi,
että monien ns valmiiden INTRA -juomajauheiden pitoisuudet ovat todella mittättömän pieniä.

 

 

BioTech USA -sarjan aminohapot on valmistettu parhaista raaka-aineista, ne ovat täysin puhtaita ja doping -vapaita eli jokainen voi niitä käyttää ilman mitään haittavaikutuksia.

 

 

Jauhemaisella L-arginiinilla saat lisää tehoa INTRA -juomaasi ja tätä monivaikutteista aminohappoa on helppo lisätä esim. proteiini smoothien joukoon.

 

 

Arginiini on aivolisäkkeen muodostama aminohappo ja sinällään se ei ole välttämätön(EAA) aminohappo mutta kovassa kuormituksessa (kova treeni, urheilu, fyysinen työ yms) kehosi ei pysty tuottamaan arginiinia tarvittavaa tai tarkoituksenmukaista määrää. Sen vuoksi on suositeltavaa ja perustelua ottaa tätä aminohappoa ravintolisänä. Saat arginiinia myös ruuasta, eteenkin liha -ja kalatuotteista mutta niistä saatava arginiinin määrä on on suhteellisen pieni.

 

 

Arginiinilla on tärkeä rooli ns typpioksidi-synteesissä (NO), ja sen vuoksi tämä aminohappo on erityisen suosittu saliharjoittelijoiden, kehonrakentajien ja fitness-urheilijoiden parissa. Arginiini muuttuu siis kehossa typpioksidiksi ja typpioksidin suotuisia vaikutuksia haetaan juurikin tällä aminohapolla salitreenaajien keskuudessa. Typpioksidi parantaa verenkiertoa lihaksissa ja erityisesti se parantaa kapilaarisuonten(hiusverisuonet) toimintaa. Tämän vuoksi on pystytty todentamaan, että arginiinilla on myös joissain tapauksissa verenpainetta selkeästi alentava vaikutus(!)

 

 

Yksi syy, miksi urheilijat käyttävät arginiinia on sen mahdollinen positiivinen vaikutus kasvuhormoni tasojen luontaiseen nousuun.
Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että arginiinin lisäämisellä on selkeitä vaikutuksia tähän ja sitä kautta parempaan ja nopeampaa kehittymiseen, myös palautumiseen (!)

 

Arginiinin muita vaikutuksia on mm. positiivinen vaikutus libidoon. Useiden testiryhmien miehet ovat raportoineet selkeästä mieskunnon kohoamisesta nautittuaan arginiinia ravintolisänä. Tämä on hyvin pitkälle selitettävissä typpioksidi-synteesin paranemisella = verenkierto toimii huomattasti aiempaa paremmin.

 

 

Vastusharjoittelussa ja eteenkin kehonrakennuksessa treenin tavoitteena on aikaansaada mahdollisimman paljon verta treenattavaan kohdelihakseen, ja kun tässä onnistutaan, puhutaan yleisesti "hyvästä pumpista". Arginiini on yksi "apuväline" maksimaalisen pumpin aikaansaamiseksi. Toki muutakin vaaditaan mm. paljon toistoja ja paljon kestävyyttä. Mutta tästä siis on maalaisjärjellä sanottuna kyse, mahdollisimman suuri verivolyymi lihakseen, parantaa lihaskasvua, lihasten hermotusta ja verenkieroa ylipäätään.

 

Pakkauskoko: 300g 100% L -arginiini jauhe

Päiväannos: Sekoita 2 g jauhetta treenin aikana nautittavaan INTRA-juomaan. INTRA -juomasi voi sisältää myös Beta-Alaniinia, Sitruliinimalaattia, BCAA ja EAA aminohappoja, L-glutamiinia ja Kreatiinia. Kaikkea ei toki tarvita ja tätä L-arginiini -valmistetta voit käyttää jo valmiin INTRA -juoman boostaamiseksi.

1g jauhetta sisältää 1g L-arginiinia.

 

Arginiinin hyötyjä vielä pähkinänkuoressa:

- Lisää typpioksidin tuotantoa kehossa, laajentaa verisuonia ja helpottaa verenkiertoa. lisäten siis treenin aikaista pumppia lihaksissasi

- Tukee sydämen, verisuonten ja lihasten hyvinvointia.

- Tukee myös monien hormonien tuotantoa, estää luiden haurastumista sekä pitää yllä terveitä kolesteroli-ja verenpainearvoja.

- Auttaa parantamaan seksuaalista halukkuutta sekä kyvykkyyttä. 

- Auttaa poistamaan elimistöstä kuona-aineita, kuten maitohappoja ja ammoniakkia.

 

 

 

 

 

Käyttö: Suositus 2g (2000mg) kahdesti päivässä n.400ml veteen sekoitettuna.

 

 

Pakkauskoko: 300g  (75 annosta)

 

 

Ainesosat: L-arginiinikompleksi (L-arginiini, L-arginiini AKG, L-arginiini HCI).

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 


 

 

 


 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!