Biotech Usa - Sleep 60caps

15,95 €

Biotech Usa - Sleep 60caps

Biotech Usa - Sleep, on valmiste joka lisää melatoniintuotantoa. 


15,95 €

Biotech Usa - Sleep valmiste, joka omalta osin auttaa sinua rentoutumaan ja nukahtamaan paremmin.

 

 

Biotech Usa - Sleep valmiste lisää melatoniinin tuotantoa, melatoniini on luonnollinen hormoni mikä säätelee unensaantiasi.

 

Annostus: Ota 2kapselia noin 1h ennen nukkumaan menoa.

Käytä enintään 7 päivää kerralla.

 

 

Ainesosat: Prunus cerasus -hedelmäuutetta, Feverfew-kukka (Tanacetumparthenium) -uutetta, L-Tryptophania, kapselikuori [liivate, puhdistettu vesi, väri (titaanidioksidi)], bulkkiaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, magnesiumstearaatti).

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle
Henry kirjoitti:
Olen kokeillut erilaisia uneen vaikuttavia lisäravinteita ja tämä on kirkaasti paras. Tämän avulla nukun kuin lapsi ja heräsin pitkästä aikaa levänneenä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos haluat vaikuttaa unen laatuun tai yleensäkkin palautumiseen. Tämä tulee ihan jatkuvaan käyttöön mulla.. Julkaistu 13.1.2017

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!