Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

BioTech USA - Spirulina 100tabl

12,90 €

BioTech USA - Spirulina 100tabl

Spirulina on yksi ravinnerikkaimpia ruoka-aineita maailmassa, luonnon oma monivitaamiini ja proteiinipommi. Biotech Usa - Spirulina valmiste helposti nautittavassa kapselimuodossa. 


12,90 €

Biotech Usa - Spirulina, helposti nautittavassa kapseli muodossa.

 

*Spirulina on mikroskooppinen makean veden levä, joka on kuivattuna tumman sinivihreää jauhetta.

*Spirulinan painosta yli 60% on täysipainoista proteiinia. Lisäksi se sisältää runsaasti hivenaineita – kuten rautaa, seleeniä ja jodia, sekä vitamiineja ja niiden esiasteita.

 

Spirulina on siis hyvin imeytävä proteiinilisä jota saadaan levästä kuivattamalla. Spirulina sisältää vain hyvin pienenmäärän hiilihydraatteja ja rasvoja. Levämassassa on runsas määrä erilaisia mineraaleja mm. sinkkiä, rautaa, kaliumia ja fosforia.

 

 

Pakkauskoko: 100tabl

Annostus: 1-8 tablettia runsaan veden kera (1 tabl. sisältää puhdasta spirulinaa 450mg)

 

 

Ainesosat: Spirulina platensis -jauhe (450 mg / tabletti), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, magnesiumstearaatti)

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!