Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Biotech Usa - Zinc Max 100tabl

12,90 €

Biotech Usa - Zinc Max 100tabl

Sinkki on ihmiselle välttämätön hivenaine, ihmisen tulee saada ravinnosta sinkkiä joka päivä. Elimistö ei toimi normaalisti ilman sitä. Biotech Usa Zinc Max on tehokas sinkkivalmiste, jolla turvaat päivittäisen sinkin tarpeesi.


12,90 €

Biotech Usa Zinc Max on turvallinen tuote täydentämään riittävää päivittäistä sinkin tarvettasi.

 

 

Sinkki osallistuu hiilihydraatti- ja happo-emäs aineenvaihduntaan. Se tukee makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Sinkki edistää proteiinisynteesiä ja normaaleistaa hiusten, kynsien, ihon ja luita. Sinkki myös auttaa tukemaan immuunijärjestelmääsi.

 

 

Annostus: 1/4 osa päivässä. (annostus 25mg)

Pakkauskoko: 100tabl

 

 

Ainesosat: Päällystysmateriaali [stabilointiaine (polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli), väri (titaanidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (talkki)], paakkuuntumisenestoaine (rasvahapon magnesiumsuolat), päällystysaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkkioksidi (12,5% hapot).

Valmistettu tehtaalta, joka valmistaa myös maitoa, munaa, gluteenia, soijaa, äyriäisiä, rikkidioksidia ja pähkinöitä.

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!