Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Black Line - Black Testo 2.0 120caps

55,90 €

Black Line - Black Testo 2.0 120caps

Black Line - Black Testo valmiste on tehokas ja luonnollinen testobuusteri. 


BLACK TESTO 2.0 Vitamiini-Mineraali-Aminohappo-Kasviuutekapseli

 

 

Black Testo 2.0 on tarkoitettu pääasiallisesti sinulle, joka haluat nopeuttaa lihasmassan kasvua ja samalla vähentää rasvamassaa. Tuotteen uusi päivitetty versio sisältää erityisen tarkkaan suunnitellun aineosakokonaisuuden, jolla pystyt nostamaan kehon testosteronin tuotantoa luonnollisella ja turvallisella tavalla.

 

 


Tuote vaikuttaa myös positiivisesti energiatasoihin, mielialaan,  palautumiseen ja yleiseen jaksamiseen, mitkä kaikki ovat tutkitusti testosteronin hyötyvaikutuksia. Black Testo:lla on raportoitu olevan myös vahva libidoa kohottava vaikutus.

Yhdistämällä Black Testo terveelliseen proteiinipitoiseen ruokavalioon ja  kovaan treeniin, saat nopeasti näkyviä tuloksia!

 

 

 

 

 

*Ainesosat: Maca-jauhe, L-arginiini HCL, Tribulus Terrestris (90% saponiineja), Gelatiini (kapseli), Askorbiinihappo (C-vitamiini), Bioflavonoidit (greippiuutteesta), Sinkkioksidi, D-alfa-tokoferoliasetaatti (E-vitamiini), Väriaineet (E172, E171). *Suositeltava vuorokausiannos: 4 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. *Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, laktoosia, soijaa ja kanamunaa.

 

 

 

*Säilytys: Suljettuna kuivassa paikassa.

*Pakkauskoko: 120kapselia

 

*Suositeltu vuorokausiannos (4 kapselia) sisältää: - Tribulus Terrestris 1000 mg - Maca 1000 mg - L-Arginiini 1000 mg - C-Vitamiini 400 mg - Bioflavonoidit 120 mg - Sinkki 57,6 mg - E-Vitamiini 14,4 mg

 

 

 

 

*Kyselimme hieman Black Testo:sta asiakkailtamme, jotka olivat ostaneet tätä tuotetta viime kuukausien aikana. Palaute oli 100%:sti positiivista.

 

Tässä muutamia BT:n käyttäjien kommentteja tuotteesta:

 

"Kahden viikon käytön jälkeen, voin aivan varmuudella sanoa, että tuote toimii ja todella hyvin vielä! Selkeästi parempi olo, virkeämpi, pirteämpi ja paljon enemmän saan treenistä irti" Kiitos Ari kun suosittelit tätä!"

 

 

”Ensimmäinen käyttämäni lisäravinne, jonka tehon huomaa parissä päivässä!”

 

 

”Uskomaton vaikutus!. Luulin että tribulus on höpöhöpö-tuote mutta tämä setti ainakin pelittää ja kympillä!”

 

 

”Olen jo hieman iäkkäämpi kaveri ja olen käyttänyt Black Testoa kuureina parin vuoden ajan. Ainut tuote joka toimii minulla ja kehityn sitä käyttäessäni selkeästi”

 

 

”Olen kokeillut kymmeniä erilaisia boostereita, tehonlisääjiä, tribulus yms. tuotteita mutta tämä on ehdottomasti numero ykkönen”

 

 

”Käytin Black Testoa valmistautuessani kehonrakennuskilpailuun. Tuote toimi erinomaisesti ja tunsin selkeän vaikutuksen jo parin päivän käytön jälkeen. Ensimmäinen tuote, jonka vaikutuksen huomaa heti!!!!”

 

 

”Black Testo rules!! 100% tyytyväisyystakuu on tälle tuotteelle helppo antaa”

 

 

”Olen nelivitonen kaveri ja olen käyttänyt Black Testoa säännöllisesti. Täytyy sanoa, että tuote on erinomainen ja vaimokin huomaa aina kun aloitan ”kuurin”.”

 

 

”Black Testo on ehdottomasti tehokkain tuote mitä olen koskaan käyttänyt”

 

 

”Sain vielä tehoa lisää kun vaihtelin annostusta 4-6 kapselin välillä” Todella tyytyväinen olen!”

 

 

” Ylivoimaisesti paras tuote, mitä olen koskaan käyttänyt!! Vaikutuksen huomaan hyvin pian, ihan parissa päivässä"

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!