Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Climaqx - Ultra Grips Vihreä

49,95 €

Climaqx - Ultra Grips Vihreä

Ultra Grips - Treenivarusteiden ehdotonta eliittiä, Ultra Gripseissä yhdistyvät treenihanskatvetoremmit ja rannetuet - kaikki samassa paketissa. Ultra Grips on ehdoton hankinta jokaiselle sali- ja urheiluharrastajalle.


Älä anna otteen lipsua, vie treenisi korkeammalle tasolle - Climaqx Ultra Gripsien avulla!

 

 

Climaqx - Ultra Grips takaa pidon kovimmissakin treeneissä. Ultra Grips tukee rannetta, suojaa kämmentä, sekä antaa maksimaalisen pidon. Ultra Gripsien käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa, saat hetkessä pitävän otteen kohteesta, oli se sitten tanko, käsipaino, talja, rekki, tms. Ultra Gripsit antavat niin hyvän pidon, ettei sinun tarvitse murehtia puristusvoimasi riittävyydestä/pitävyydestä.

 

 

Vetoremmit ovat oiva varuste, jolla saat treeneistäsi enemmän irti. Pystyt kohdistamaan liikkeen paremmin treenattavaan kohdelihakseen, vähentämällä puristusvoiman tarvetta. Climaqx Ultra Gripsien tukeva ja leveä pehmustettu ranneosa tukee, sekä suojaa rannetta ja myös jakaa vetorasituksen laajalle alueelle.

 

 

Climaqx - Ultra Grips soveltuu siis erinomaisesti vetoliikkeisiin, kuten:

* Taljaliikkeet (ala- ja ylätalja)

* Kulmasoutu (käsipainoilla tai tangolla)

* Maastaveto ja Leuanveto 

 

 

Climaqx - Ultra Grips soveltuu myös erinomaisesti työntöliikkeisiin, joissa se antaa pitoa ja suojaa myös kämmentä.

 

 

Ultra Gripsien kumi osa on räätälöity ja suunniteltu toimimaan optimaalisesti, sekä antamaan maksimaalisen pidon. 

Lisäksi jokaisessa koossa on juuri siihen kokoon räätälöity ja sopivaksi mitoitettu läpän koko, eli S koon kumi ei ole samaa kokoa, kuin XL koossa

*Ultra Gripsit on suunniteltu tarkasti, kaikki yksityiskohdat huomioon ottaen. Suunnitelussa on käytetty apuna monia alan harrastajia, aina kehonrakentajista - fitnesskilpailijoihin, sekä kuntosaliharrastajista - voimannostajiin.

 

 

Materiaali: 48% silikageeliä 32% lasikuitua 10% nailonia 10% polymeeriä.

*Kaikki materiaalit tarranauhoja ja metallisokia myöten ovat kestäviä ja tarkoitettu huolettomaan treenaamiseen. Kumin pito myös paranee treenikertojen lisääntyessä, tuotteen muutenkin muotoutuessa käyttäjän mukaan.

 

Väri: Musta - Vihreä

 

Pakkauskoko: 2kpl (myydään pareittain)

 

 

Mittataulukko: (Ranteen ympärysmitan mukaan)

15,9 - 17,5cm.....Koko S

17,5-18,0cm.....Koko M

18,0-18,6cm.....Koko L

Yli 18,6cm.....Koko XL

 

Kuten kokotaulukosta huomaa on koko vaihtoehtoja aina S - koosta - XL - kokoon, koska Climaqx Ultra Gripseissä on myös panostettu rannetta tukevaan ja suojaavaan vaikutukseen. Istuvuuden pitää siis olla sopiva.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!