Cocovi - Ohranoras 140g

12,90 €

8,25 €

Ale 36 %

Cocovi - Ohranoras 140g

Ohra on yksi parhaiten tunnetuista ruohokasveista ja sen oraan tiedetään olevan erittäin ravitsevaa. Nuoret ohranoraslehdet sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja. Nuoret ohranoraslehdet sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja.

12,90 €

8,25 €

Ale 36 %

Cocovi - Ohranoras Elimistön kudosten toiminnassa tarvitaan myös vitamiineja ja kivennäis- ja hivenaineita. Ne toimivat mm. tiettyjen aineen-vaihduntatapahtumien kiihdyttäjinä ja mahdollistajina toimivien proteiinien eli entsyymien aktiivisina osina, koentsyymeinä.

Ohranoras sisältää runsaasti A-vitamiinin esiastetta, beetakaroteenia, foolihappoa, B1-, B2-, B5-, B6- ja C-vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, kuparia, fosforia, mangaania ja sinkkiä.

Ohranoraassa on myös monia tärkeitä entsyymejä, kuten antioksidatiivista superoksididismutaasia (SOD). - Ohranoraalla on monia ominaisuuksia, joilla se voi auttaa kehoa optimoimaan toimintaansa. Helposti ruoansulatuskanavasta imeytyvänä ohranoras tarjoaa kehollemme keinon saada elintärkeitä ravintoaineita ja sen sisältämä kuitu on myös hyväksi suolistolle.

 

*Käyttö: Aloita käyttö 1/2 tl, nosta annostus hitaasti suositeltuun 1 - 2 tl vuorokausiannostukseen välttääksesi elimistön puhdistusreaktiosta johtuvaa pahoinvointia.

Kuinka käyttää: Sekoita mehun tai pirtelöiden joukkoon.

 

*Säilytys: Huoneenlämmössä, valolta suojattuna.

 

*Alkuperämaa: Uusi-Seelanti

 

**Ravintoarvot (/100g)

Energia...1160 kJ/278 kcal

Rasva...1,8 g - josta tyydyttynyttä..0,2 g

Hiilihydraatit...21,0 g - josta sokereita...4,1 g

Ravintokuitu...34,3 g

Proteiini...27,3 g

Suola...0,4 g

 

Pakkauskoko: 140g (92,14€/kg)

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!