Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Curasano - Self Tanning Spray 150ml

39,90 €

Curasano - Self Tanning Spray 150ml

Curasano - Self Tanning, kokeile - et pety! Turvallinen ja helppo tapa hankkia kaunis rusketus. Muista tilata myös levityskinnas (glove for tanning spray)! Vartalolle omansa ja kasvoille omansa.  


39,90 €

Curasano Self Tanning Spray on turvallinen ja helppo tapa saada kaunis päivetys iholle hetkessä.

 • Ravista pulloa aina ennen tuotteen käyttöä. Suihkuta tuotetta levityskintaaseen (glove for tanning spray big) ja hiero pyörivin liikkein iholle. Voit myös suihkuttaa aineen suoraan iholle noin 30 cm etäisyydeltä ja levittää käsin. (suosittelemme kuitenkin levityskintaan käyttöä).
 • Anna kuivua 10-15 minuuttia ja väri on valmis!
 • Vältä suihkua noin 3 tuntia värin levityksen jälkeen.
  Tuote on iholla kuivuttuaan täysin tuoksuton!
  - Sisältää kosteuttavia ainesosia, ei kuivata ihoa. - Väri mukautuu ihon omaan pigmenttiin eli näyttää luonnolliselta kaikilla ihosävyillä. - Ihotyypistä riippuen rusketus säilyy 3-7 päivää. - Voimakkaamman värin saat lisäämällä useampia kerroksia. - Sisältää Eco-sertifioituja ainesosia. - Tuote toimii parhaiten kuoritulla ja kosteutetulla iholla. - Väri haalistuu vaalentumalla asteittain, ei tee ihoa läikikkääksi. - Ei ärsytä ihoa, testattu ja EU-hyväksytty.
  Yhdestä pullosta kasvot, kaula ja decoltee noin 45 käsittelyä (yhden käsittelyn hinta 0,88 senttiä), koko vartalo  7-9 käsittelyä (yhden käsittelyn hinta noin 4,98€).
  Dermatologit suosittelevat Curasano® Spraytan Expressiä. Se on helppo ja turvallinen tapa saada kaunis rusketus altistumatta UV-säteilylle auringossa tai solariumissa.

 

 

Tässä Curasano käyttäjien kommentteja tuotteesta:

 

*Tällä tulee ihan huippu rusketus! Ei ole oranssi vaan luonnollisen värinen. Ei tee laikkuja ja länttejä kun laittaa kintaalla, mulla pienempi kinnas kasvoille. Jos ei päässyt talvilomalla etelään niin ei haittaa kun tällä tuotteella saat viikon rusketuksen yhdestä käyttökerrasta!

 

*Paras tuote rusketukseen! Olen kokeillut kaikenlaisia itseruskettavia ja tämä on liioittelematta maailman paras. Useasti työssäni saan kysymyksiä missä olen TAAS ollut lomalla kun olen niin ihanan värinen 

 

*Testattu ja tällä saa todella luonnollisen, kauniin värin. Helppo käyttää, kuivuu nopeasti eikä tuoksu paljoa. Paras itseruskettava mitä tiedän.

 

*Mun ihan lemppari itseruskettava! Mulla on niin kalpea ja kuiva iho, etten kamalasti viitsi auringossa maata joten hyvää itseruskettavaa metsästin aika pitkään. Monet eri merkit on kokeiltu läpi ja tämä todettu parhaaksi. Tulee tosi luonnollisen sävyinen rusketus eikä haju ole voimakas, niinkuin monissa itseruskettavissa valitettavasti on. Levitys helppoa ja nopeaa, kuivuu äkkiä. Pysyy mulla n. viikon hyvänä ja ihan mahtavaa, kun haalistuu asteittain eikä jätä "laikkuja"!

 

*On todella hyvä tuote! Montaa itseruskettavaa kokeilleena voin suositella. Tasoittaa minulla isot vitilogo-laikutkin. Curasanolla saan ihanan tasaisen rusketuksen

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle
Vahva Suositus kirjoitti:
Minulla on paha Vitiligo -ihosairaus, eli ihoni on eri värinen eri kohdista - tällä tuotteella saan vaaleat laikut piiloon ja nykyään kun käytän tätä kukaan ei edes huomaa sairautta/että käytän itseruskettavaa. Tällä saa halutessaan vaalemman lopputuloksen kun sekoittaa esim Garnierin voidemaiseen itseruskettavaan. Tummemman saa aikaan kun laittaa muutaman kerroksen päällekkäin. Ei tuoksu pahalta, voi laittaa myös esim jalkoihin aamulla ja saa lisäväriä halutessaan sääriin esim. Kestää minun n. joka toinen päivä -käytössä ainakin 3kk eli todella riittoisa purkki. Spray on myös hyvä, ei lennä minne sattuu vaan juuri suihkutettavaan kohtaan. Kannattaa käyttää kinnasta tai kertakäyttöhanskoja (itse käytän niitä), niin ei tumma kämmenien sisäpuoli levittäessä.. Julkaistu 15.8.2017
Sinikka kirjoitti:
Laitoin tyttärelleni Curasano - Self Tanning rusketusainetta, ihastuimme molemmat väriin, joka oli aivan upea. Levitys oli todella helppoa kintaalla, kasvot värjäsimme pienemmällä levitys sienellä. Kädet pysyi puhtaana. Aivan upea tuote!. Julkaistu 6.4.2017
Elina kirjoitti:
Koittanut melkeimpä kaikki markkinoilla olevat itseruskettavat ja tämä on ehdottomasti paras.
Levittäminen todella helppoa kintaalla ja rusketuksesta tulee kaunis ja luonnollinen. Väri lähtee iholta tasaisesti pois, eikä jää läikkiä.

. Julkaistu 5.4.2017

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!