Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Curasano – Spraytan Express DARK 200ml

59,90 €

Curasano – Spraytan Express DARK 200ml

Curasano Spraytan Express DARK on astetta tummempi sävy normaalista Curasano sävystä eli tällä saat hieman tummemman lookin ja käytössä tämä 200ml pullo kestää pidempään.


Curasano Spraytan Express DARK on astetta tummempi sävy normaalista Curasano sävystä eli tällä saat hieman tummemman lookin ja käytössä tämä 200ml pullo kestää pidempään.

Curasano Self Tanning Spray on turvallinen ja helppo tapa saada kaunis päivetys iholle hetkessä.Ravista pulloa aina ennen tuotteen käyttöä. Suihkuta tuotetta levityskintaaseen (glove for tanning spray big) ja hiero pyörivin liikkein iholle. Voit myös suihkuttaa aineen suoraan iholle noin 30 cm etäisyydeltä ja levittää käsin. (suosittelemme kuitenkin levityskintaan käyttöä).

Anna kuivua 10-15 minuuttia ja väri on valmis!

Vältä suihkua noin 3 tuntia värin levityksen jälkeen.
 

Tuote on iholla kuivuttuaan täysin tuoksuton!
Sisältää kosteuttavia ainesosia, ei kuivata ihoa. – Väri mukautuu ihon omaan pigmenttiin eli näyttää luonnolliselta kaikilla ihosävyillä. – Ihotyypistä riippuen rusketus säilyy 3-7 päivää. – Voimakkaamman värin saat lisäämällä useampia kerroksia. – Sisältää Eco-sertifioituja ainesosia. – Tuote toimii parhaiten kuoritulla ja kosteutetulla iholla. – Väri haalistuu vaalentumalla asteittain, ei tee ihoa läikikkääksi. – Ei ärsytä ihoa, testattu ja EU-hyväksytty.Dermatologit suosittelevat Curasano® Spraytan Expressiä. Se on helppo ja turvallinen tapa saada kaunis rusketus altistumatta UV-säteilylle auringossa tai solariumissa.

Yhdestä pullosta kasvot, kaula ja decoltee yli 60 käsittelyä (yhden käsittelyn hinta 0,99 senttiä)

 

Pakkauskoko: Huom isompi pakkaus 200ml

Tässä Curasano käyttäjien kommentteja tuotteesta:

 

*Tällä tulee ihan huippu rusketus! Ei ole oranssi vaan luonnollisen värinen. Ei tee laikkuja ja länttejä kun laittaa kintaalla, mulla pienempi kinnas kasvoille. Jos ei päässyt talvilomalla etelään niin ei haittaa kun tällä tuotteella saat viikon rusketuksen yhdestä käyttökerrasta!

 

*Paras tuote rusketukseen! Olen kokeillut kaikenlaisia itseruskettavia ja tämä on liioittelematta maailman paras. Useasti työssäni saan kysymyksiä missä olen TAAS ollut lomalla kun olen niin ihanan värinen 

 

*Testattu ja tällä saa todella luonnollisen, kauniin värin. Helppo käyttää, kuivuu nopeasti eikä tuoksu paljoa. Paras itseruskettava mitä tiedän.

 

*Mun ihan lemppari itseruskettava! Mulla on niin kalpea ja kuiva iho, etten kamalasti viitsi auringossa maata joten hyvää itseruskettavaa metsästin aika pitkään. Monet eri merkit on kokeiltu läpi ja tämä todettu parhaaksi. Tulee tosi luonnollisen sävyinen rusketus eikä haju ole voimakas, niinkuin monissa itseruskettavissa valitettavasti on. Levitys helppoa ja nopeaa, kuivuu äkkiä. Pysyy mulla n. viikon hyvänä ja ihan mahtavaa, kun haalistuu asteittain eikä jätä "laikkuja"!

 

*On todella hyvä tuote! Montaa itseruskettavaa kokeilleena voin suositella. Tasoittaa minulla isot vitilogo-laikutkin. Curasanolla saan ihanan tasaisen rusketuksen

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!