NYT! Kaikki tilaukset - Ilman toimituskuluja!

Fitfarm - Burner 90kaps

24,90 €

Fitfarm - Burner 90kaps

Monipuolinen rasvanpoltto ja laihdutus -valmiste Fitfarm -tuotesarjasta. Tämä Fitfarm sarjan Burner valmiste on suunniteltu tukemaan ja tehostamaan rasvanpolttoa, sekä saavuttamaan tätä kautta tavoitteesi.


Fitfarm Burner, rasvanpolttovalmiste kapseli muodossa.

 

- Glukomannaani edistää todella tehokkaasti painonpudotusta. Ennen ruokailua nautittu Glukomannaani geeliytyy vatsassa ja tuo kylläisyyden tunteen, näin tunnet olosi nopeammin kylläiseksi.

 

- Kalsium ylläpitää tehokkaasti energia-aineenvaihduntaa, sekä se on hyvin tarpeellinen luuston kehitykselle ja ylläpitoon. 

 

- Coleus Forskohlii- uutteella on lupaavia tuloksia rasvan määrän vähentymisellä kehossa, kun ruokavalio on terveellinen.

 

- Vihreä Tee -uute, katekiinit ja kofeiini tuovat kehoon thermogeenista vaikutusta jolloin energian kulutus nousee, näillä uutteilla on myös piristävä vaikutus.

 

- Fukoksantiini auttaa ylläpitämään kilpirauhasen toimintaa, jolloin aineenvaihdunta ei hidastu edes miinus-kaloreilla.

 

Suositeltu vuorokausi annos seuraavasti: Aamulla ennen aamiaista 3 kapselia runsaan veden kera. iltapäivällä ennen ruokailua 2 kapselia runsaan veden kera.

 

Vuorokausi annos sisältää: Glukomannaani 3g Kalsium 900mg* Coleus Forskohlii-uute 750mg Vihreä Tee -uute 600mg (kofeiini 60mg) Fukoksantiini 15mg *113% vuorokautisen saannin vertailuarvosta Pakkauskoko: 90 kapselia

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!