Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Miksi syömisestä tuli niin hankalaa? - Timo Kettunen

24,90 €

Miksi syömisestä tuli niin hankalaa? - Timo Kettunen

Tieteeseen perustuva, helposti luettava humoristinen ravitsemuskirja. Kirjassa käydään läpi kaikki oleellinen aina ravintofysiologista - ruokamedianlukutaitoon asti.


24,90 €

Timo Kettunen - Miksi syömisestä tuli niin vaikeaa?

 

 

Tieteeseen perustuva, humoristinen ravitsemuskirja, jossa käydään läpi kaikki oleellinen ravintofysiologista aina ruokamedianlukutaitoon saakka.

Kirja pohjaa uusimpaan tieteeseen, mutta ei nosta mitään erityistä ruokavaliota jalustalle, vaan pyrkii tarkastelemaan ruokavalioita ja ruokailmiöitä useasta eri näkökulmasta. Vaikka kirja sisältääkin painavaa faktaa, on se helppolukuinen.

Kirjan humoristinen kirjoitustyyli on räväkkä vastapaino kuiville tietokirjoille. 

Mikään ruokavalio ei ole täydellinen, vaan suurin osa totuuksista sopii saman pöydän ääreen rinnakkain, kunhan vain ymmärretään sijoittaa ne aikajanalle. Kirja on jaettu kappaleisiin kysymys-tyyppisesti. Jokaisessa kappaleessa esitellään varsinainen asia vähintään kahdesta eri näkökulmasta. Sen lisäksi kappaleet pitävät sisällään vinkkejä ja esimerkkejä elävästä elämästä. 

Kirja on tarkoitettu kaikille ravitsemuksesta kiinnostuneille, mutta se sopii kaikille aloittelijasta ammattilaisiin. Kirja on sekä absoluuttinen totuus ravinnosta, että ei lähellekään sitä. 

Timo Kettunen on tunnettu useista blogeista, Terveysmyrskyn Facebook-sivusta sekä humoristisesta, mutta räväkästä tyylistä käsitellä ja popularisoida terveyteen ja ravitsemukseen liittyviä asioita. Vaikka Kettunen on korkeasti koulutettu, niin hänen mielestään tiede ja grillijonofilosofia kello kolme aamuyöllä eivät oikein kohtaa - vaikka niiden ehdottomasti pitäisi!

 

 

Kirjailija: Timo Kettunen
Kustantaja: Fitra Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 176 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2017

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!