Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

M-Nutrition - 100% Beef Protein 700g

29,90 €

M-Nutrition - 100% Beef Protein 700g

M-Nutrition 100% Beef Protein – Korkealuokkainen Hydrolysoitu naudanlihaproteiini, ennen tai jälkeen harjoittelun. 

29,90 €
Kokotaulukko
29,90 €

M-Nutrition 100% Beef Protein on laadukas lihaproteiini, jonka proteiinilähde on 100% luonnollinen naudanliha. Se palauttaa optimaalisesti päivän harjoituksista ja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon hera-, maito- ja soijapohjaisille proteiineille. Beef Protein sisältää kattavan aminohappokoostumuksen, jonka ansiosta se on hyvä lisä täydentämään päivittäistä proteiinin saantia. Beef Protein on entsymaattisesti hydrolysoitu eli esipilkottu, joten elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Näin ollen se soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun.

 

 

Käyttöohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (30 g) jauhetta noin kolmeen desilitraan vettä. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun.

 

 

M-Nutrition Beef Protein maistuu herkulliselta ja liukenee helposti nesteeseen.

 

 

Makuvaihtoehdot:

  • Ananas

 

 

Ravintosisältö: kts. Kuva.

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!