Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

M-Nutrition - Anabolic Overdrive 2 900g

28,90 €

M-Nutrition - Anabolic Overdrive 2 900g

M-Nutrition Anabolic Overdrive – Hyvänmakuinen ja tehokas palautusjuomavalmiste urheilijoille ja kuntoilijoille, laadukas palautusjuomavalmiste koottuna korkealuokkaisista ainesosista. 

28,90 €
Kokotaulukko
28,90 €

M-Nutrition Anabolic Overdrive – Hyvänmakuinen ja tehokas palautusjuomavalmiste urheilijoille ja kuntoilijoille, laadukas palautusjuomavalmiste koottuna korkealuokkaisista ainesosista.

 

 

M-Nutrition Anabolic Overdrive

- Nopeuttaa lihasten palautumista

- Edistää lihasmassan ja -voiman kasvua

- Korkealaatuiset raaka-aineet, mm. HydroISO-heraproteiini-isolaatti

- Gluteeniton ja erittäin vähälaktoosinen

- Todella hyvät makuvaihtoehdot

 

 

Jotta harjoittelusta saadaan paras vaste ja kehittyminen, tulee harjoittelun jälkeiseen palautumiseen panostaa. M-Nutritionin Anabolic Overdrive -palautumisjuomavalmiste sisältää ainesosayhdistelmän, joka auttaa kroppaa palautumaan optimaalisesti, ja latautumaan jälleen uusia treenejä varten.

 

 

Anabolic Overdrive sisältää laadukasta hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia (HydroISO), hiilihydraatteja, kreatiinia, C-vitamiinia ja aminohappoja. Tuote maistuu raikkaalta ja liukenee helposti nesteeseen.

 

Anabolic Overdrive on parhaita palautusjuomajauheita niin kuntoilijoille kuin eliittiurheilijoille – testaa itse ja huomaa vaikutus lihastesi palautumiseen!.

 

 

Käyttöohje: Nauti 2 mittalusikallista (n. 84 g) veteen sekoitettuna välittömästi harjoittelun jälkeen.

 

 

Ainesosat: Entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteini-isolaatti (maito), glukoosipolymeerit (OsmoPure), fruktoosi, kreatiinimonohydraatti, emulgointiaine (soijalesitiini), sitruunahappo, väri (beetakaroteeni), aromi, askorbiinihappo, makeutusaine (sukraloosi)

 

 

Ravintosisältö Per 100 g

Energiaa…1604 kJ/377 kcal

Proteiinia…31 g

Kreatiinia…5 g

Hiilihydraatteja…56 g

- joista sokereita..31 g

Rasvaa…0,6 g

- josta tyydyttynyttä rasvaa..0,4 g

C-vitamiinia…250 mg (312,5%*)

Ravintokuitua…0,4 g

Suolaa…0,15 g

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!