Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

M-Nutrition - EAA+ 500g

35,90 €

M-Nutrition - EAA+ 500g

M-Nutrition – EAA+ on kokonaisvaltainen aminohappovalmiste, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA) optimaalisessa suhteessa. M-Nutrition EAA osana intrajuomaa tai joko ennen/jälkeen treenin.


35,90 €
Kokotaulukko
35,90 €

M-Nutrition EAA+ on tieteellisiin tutkimustuloksiin perustuva aminohapposekoitus, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA) optimaalisessa suhteessa. Suurin osa tuotteen sisältämistä amino-hapoista on haaraketjuisia (BCAA). EAA+ stimuloi tehokkaasti lihaskasvua ja estää lihasten hajoamista. EAA+ sisältää lisäksi sitrulliinimalaattia, joka estää lihasväsymystä ja harjoittelun aikaista lihasarkuutta. EAA+ sisältää myös histidiiniä ja B6-vitamiinia. Histidiini tehostaa sitrulliinista saatavia hyötyjä ja B6-vitamiini vaikuttaa aminohappoaineenvaihduntaan.

*Tuote on 100% vegaaninen.

 

Käyttöohje: Sekoita 2 mittalusikallista (n. 10 g) jauhetta noin kolmeen desilitraan vettä. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun.

 

Pakkauskoko: 500g

 

Ravintosisältö: kts. kuva

 

 

Herkullisen maistuvat makuvaihtoehdot:

  • Hedelmäpunssi (punch)
  • Sitruuna (lemon)
  • Vihreä omena

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!