Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

M-Nutrition - Giant Mass Gainer 4000g

59,90 €

M-Nutrition - Giant Mass Gainer 4000g

M-Nutrition Giant Mass Gainer on korkealuokkainen massanlisääjä, jopa yli 1000Kcal per annos. Tökkiikö syöminen ja tavoitepainon lisääminen hankalaa, tästä M-Nutrition Giant Mass Gaineria käyttöön – johan alkaa nousemaan ja tavoitteet täyttymään.


59,90 €
Kokotaulukko
59,90 €

M-Nutrition Giant Mass on korkealuokkainen massanlisääjä, jonka jokainen annos sisältää huimat 1039 kaloria ja 65 grammaa laadukasta proteiinia. Lisäksi Giant Mass sisältää lisättyä kreatiinia ja glutamiinia, jotka parantavat lihasmassan ja -voiman kasvua sekä tehostavat palautumista. Giant Mass on erinoimainen tuote lihasmassan lisäykseen, palautumiseen sekä täyttämään päivittäistä kaloreiden saantia. Giant Mass sopii erityisesti henkilöille, joilla on korkea päivittäinen kulutus tai vaikea hankkia lihasmassaa. Giant Mass maistuu herkulliselta ja liukenee helposti nesteeseen.

 

 

Käyttöohje: Käyttöohje: Sekoita 4 mittalusikallista (n. 240 g) jauhetta 5-7 dl vettä tai maitoa. Nauti harjoittelun jälkeen tai kun tarvitset ylimääräistä energiaa.

 

Pakkauskoko: 4000g

 

Herkullisen maistuvat makuvaihtoehdot:

  • Tuplasuklaa
  • Mansikka

 

 

Ravintosisältö: kts. Kuva.

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!