Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

M-Nutrition - OsmoPure 2000g

19,90 €

M-Nutrition - OsmoPure 2000g

M-Nutrition – OsmoPure, Korkealuokkainen hiilihydraattilisä, erityisesti glykogeenitankkaukseen. M-Nutrition Osmopure toimii myös osana Intrahiilareitasi M-Nutrition – Osmo Pure on erityisesti glykogeenitankkaukseen kehitetty hiilihydraattivalmiste. Osmo Pure läpäisee mahalaukun erittäin helposti ja täyttää tyhjentyneet glykogeenivarastot nopeasti. Osmo Pure on ihanteellinen tuote nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen. Osmo Pure on neutraalinmakuinen ja liukenee helposti nesteeseen. Käyttöohje: Sekoita 1-3 mittalusikallista (n. 50-150 g) jauhetta 5 dl vettä. Soveltuu erinomaisesti nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen. Pakkauskoko: 2000g Ravintosisältö. Kts. kuva Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa. 


19,90 €

M-Nutrition – Osmo Pure on erityisesti glykogeenitankkaukseen kehitetty hiilihydraattivalmiste. Osmo Pure läpäisee mahalaukun erittäin helposti ja täyttää tyhjentyneet glykogeenivarastot nopeasti. Osmo Pure on ihanteellinen tuote nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen. Osmo Pure on neutraalinmakuinen ja liukenee helposti nesteeseen.

 

Käyttöohje: Sekoita 1-3 mittalusikallista (n. 50-150 g) jauhetta 5 dl vettä. Soveltuu erinomaisesti nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen.

 

Maku: Maustamaton

 

Pakkauskoko: 2000g

 

Ravintosisältö. Kts. kuva

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!