Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

M-Nutrition - Probiotic Lactospore 60kaps

26,90 €

M-Nutrition - Probiotic Lactospore 60kaps

M-Nutrition – Probiotic Lactospore on innovatiivinen probioottivalmiste, joka sisältää 5 miljardia bakteerikantaa kapselia kohden.


26,90 €

M-Nutrition – Probiotic Lactospore on innovatiivinen probioottivalmiste, joka sisältää 5 miljardia bakteerikantaa kapselia kohden. Nämä bakteerikannat auttavat kasvattamaan hyvän suolistoflooran ja ne voivat myös korjata stressin, antibioottien ja suolisto-ongelmien vahingoittamaa bakteerikantaa. Probiotic Lactospore -maitohappobakteerit selviytyvät vatsalaukussa vaikeimmissakin olosuhteissa haponkestävässä kapselissa ja kulkeutuvat siten helposti ruoansulatuskanavan läpi suolistoon, jossa niistä saadaan paras hyöty. Probiotic Lactospore on edistynyt probiootti, joka säilyy muista maitohappobakteereista poiketen myös huoneenlämmössä.

 

Ravintosisältö 1 Kapseli: Lactospore, Bacillus Coagulans (5 billion spores) 333 mg

Muut ainesosat: kasvikapseli (haponkestävä), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)

 

Käyttöohje: 1 kapseli päivittäin

 

Pakkauskoko: 60 tabl (60 annosta) 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!