Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

M-Nutrition - Protein Pudding 700g

26,90 €

M-Nutrition - Protein Pudding 700g

M-Nutrition Protein Pudding on herkullinen, runsasproteiininen proteiinivanukas, M-Nutrition Protein Pudding, oiva valinta välipalaksi tai herkutteluun.


26,90 €
Kokotaulukko
26,90 €

M-Nutrition Protein Pudding on herkullinen ja runsasproteiininen vanukas, joka koostuu maitoproteiinista ja ravintokuidusta. Protein Pudding sisältää runsaasti laadukasta proteiinia ja on vähäsokerinen, joten se sopii erinomaisesti välipalaksi ja herkutteluun. Yhdessä annoksessa vain 2,8g hiilihydraattia, 2,4g rasvaa..mutta reilusti proteiinia (29,6g).

 

Protein Pudding valmistuu helposti ja vaivattomasti - Lisäksi Protein Pudding on erittäin hyvän makuinen.

 

 

Käyttöohje: Sekoita 2 mittalusikallista (n. 40 g) jauhetta 1,5 dl vettä tai maitoa. Anna saostua jääkaapissa 15 minuuttia ja nauti. Voit nauttia Protein Puddingin myös ilman jääkaapissa saostamista.

Pakkauskoko: 700g

 

 

Herkullisen maistuvat makuvaihtoehdot:

  • Kanelipulla
  • Suklaa
  • Vadelma
  • Brasilian Vanilija

 

 

Ravintosisältö: kts. Kuva.

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!