Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

M-Nutrition - Pure Taurine 200g

13,90 €

M-Nutrition - Pure Taurine 200g

M-Nutrition – 100% puhdas tauriinijauhe Pure Taurine. Tauriini on aminohappo, joka tehostaa aivojen, maksan, sydämen ja muistin toimintaa sekä parantaa keskittymiskykyä.


13,90 €

M-Nutrition – 100% puhdas tauriinijauhe Pure Taurine. Tauriini on aminohappo, joka tehostaa aivojen, maksan, sydämen ja muistin toimintaa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tauriini vahvistaa sydänlihassoluja laajentaen niiden elinkaarta sekä suojaa niitä vaurioilta. Ravintolisänä nautittu tauriini voi myös estää ikääntymiseen liittyvää näön heikkenemistä.

 

Jos siis olet kiinnostunut pidemmästä, terveellisemmästä ja aktiivisemmasta elämästä, tauriini on erinomainen ravintolisä päivittäiseen käyttöön.

 

Käyttöohje: Sekoita yksi mittalusikallinen (5 g) jauhetta veden sekaan ja nauti kerran päivässä, esimerkiksi ennen harjoittelua.

 

Ainesosat: 100% tauriinijauhe

 

*100% laktoositon ja gluteeniton aminohappovalmiste. Ravintolisä.

 

Pakkauskoko: 200g

 

 

Ravintosisältö: kts. kuva

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!