Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Nutri Works - Beta-alanine 100% 200g

14,95 €

Nutri Works - Beta-alanine 100% 200g

Nutri Works Beta-Alanine 100 % on puhdasta beeta-alaniinijauhetta, beta-alaniini mm. ehkäisee maitohappojen kertymistä ja parantaa kestävyyttä.


14,95 €


Nutri Works Beta-Alanine 100 % on puhdasta beeta-alaniinijauhetta. Beeta-alaniinista on hyötyä kaikissa urheilumuodoissa, etenkin kestävyyslajeissa, sillä se ehkäisee maitohappojen kertymistä parantaen kestävyyttä. Lisäksi se vaikuttaa typpioksidin muodostumiseen sekä toimii monipuolisena antioksidanttina lihaksissa nopeuttaen palautumista ja parantaen suorituskykyä. 


Nutri Works Beta-Alanine 100%:

*Ei turhia lisäaineita

*Helppokäyttöinen jauhe

 

 

Käyttöohje: Sekoita yksi mittalusikallinen (5 g) lasilliseen vettä tai mehua. Beta-alaniini aiheuttaa kihelmöivän ja pistelevän tunteen iholla. Tunne on täysin normaali ja kestää puolesta tunnista tuntiin. Välttääksesi kihelmöinnin, voit nauttia päiväannoksen useina pieninä annoksina päivän aikana.

 

 

Tietoa: Beta-alanine on herkkä lämpötilan ja ilmankosteuden vaihteluille, minkä takia se paakkuuntuu helposti. Purkkia ravistamalla saat paakut pois ja tuote on täysin käyttökelpoinen. 

 

 

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 5 G          

Beta-alaniini 5 g

AINESOSAT   

Beta-alaniini

 


 

Valmistaja: Nutri Works

 

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!