Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Nutri Works - Green Tea 120tabl

11,95 €

Nutri Works - Green Tea 120tabl

Nutri Works Green Tea on vihreä tee -uutetabletti, joka sisältää runsaasti vahvaa kasviantioksidanttia, EGCG:tä ja kofeiinia, jota teen kyseessä ollessa kutsutaan myös teiiniksi. 


11,95 €

Nutri Works Green Tea on vihreä tee -uutetabletti, joka sisältää runsaasti vahvaa kasviantioksidanttia, EGCG:tä ja kofeiinia, jota teen kyseessä ollessa kutsutaan myös teiiniksi. Kofeiini on keskushermostoa stimuloiva ja piristävä aine. Vihreä tee sisältää jopa 10 kertaa enemmän veteen liukenevia polyfenoleja kuin musta tee. Vihreästä teestä on hyötyä laihduttajille ja kehon rasvapitoisuutta seuraaville.

*Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

 

 

Pakkauskoko: 120 tablettia

 

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 1 TABL                     

Vihreä tee -uutetta 500 mg, josta EGCGtä (epigallokatekiinigallaattia) 300 mg.

AINESOSAT 

Vihreä tee -uute, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

SUOSITELTU VUOROKAUSIANNOS:       

1 tabletti päivässä

MARKKINOIJA,MAAHANHUOJA             

Nutrimarket Oy

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!