Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Nutri Works - Hydra Worx 500g

14,95 €

Nutri Works - Hydra Worx 500g

Nutri Works Hydra WorX on edistyksellinen hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe nesteytysjuomaa varten, joka tukee ja parantaa nesteytystä, lihasten toimintaa sekä suorituskykyä urheilusuorituksen aikana.


14,95 €

Nutri Works Hydra WorX on edistyksellinen hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe nesteytysjuomaa varten, joka tukee ja parantaa nesteytystä, lihasten toimintaa sekä suorituskykyä urheilusuorituksen aikana. Hiilihydraatin lähteenä ovat hyvin imeytyvät, vatsaystävälliset syklinen dekstriini ja glukoosipolymeerit, joiden ansiosta se tarjoaa keholle pitkäkestoista energiaa. Tuote on rikastettu elektrolyyteillä, jotka auttavat palauttamaan neste- ja elektrolyyttitasapainon normaaliksi ja tehostavat palautumista. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kalium edistää lihasten normaalia toimintaa. Vesimelonijauhe auttaa nesteytyksessä ja antaa tuotteelle hennon vaaleanpunaisen värin. Hieman kirpeä, helposti juotavan makuinen.

*Ei sisällä makeutusaineita.

 

 

Käyttötarkoitus: Neste- ja elektrolyyttitasapainon ylläpitö ja palautumisen edistäminen

 

 

Pakkauskoko: 500 g

 

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 100 G 

Energiaa 1440 kJ / 344 kcal, Rasvaa 0 g, Hiilihydraatteja 86 g, josta sokereita 5 g, Poteiinia 0 g, Suolaa 1,5 g.

AINESOSAT 

Syklinen dekstriini, glykoosipolymeerit (maissista), happamuudensäätöaineet (omenahappo, askorbiinihappo), natriumkloridi, vesimelonijauhe, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, kalsiumsitraatti, natriumsitraatti.

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS   

Sekoita shakerissa 1 kukkura mittalusikallinen (noin 23 g) 5 dl vettä ja juo treenin aikana.

MARKKINOIJA,MAAHANHUOJA             

Nutrimarket Oy

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!