Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Nutri Works - MSM + C 300g

9,95 €

Nutri Works - MSM + C 300g

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on vesiliukoinen, orgaaninen rikkiyhdiste johon lisätty myös C - Vitamiinia. Nutri Works MSM + C nivelten hyvinvointiin.


9,95 €

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on vesiliukoinen, orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan ihmiskehossa ja jota elimistö hyödyntää hyvin. Nutri Works MSM + C sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten, edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

 

Käyttötarkoitus: Nivelten hyvinvointiin

 

Pakkauskoko: 300 g

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 3,1 G  

MSM 3000 mg, C-Vitamiini 150 mg

AINESOSAT 

Metyylisulfonyylimetaani, L-askorbiinihappo

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS   

3 mittalusikallista (noin 3100 mg). Voit ottaa päiväannoksen kerralla tai jakaa sen kahteen annokseen. Sekoita jauhe pieneen määrään nestettä tai ota sellaisenaan ja juo nestettä päälle.

MAAHANTUOJA Nutrimarket Oy

 

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!