Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Nutri Works - Pure Carbs 1000g

6,49 €

Nutri Works - Pure Carbs 1000g

Nutri Works Pure Carbs on maustamaton, pelkästään maltodekstriiniä sisältävä hiilihydraattilisä pitkäkestoisen treenin tueksi


6,49 €

Nutri Works Pure Carbs on maustamaton, pelkästään maltodekstriiniä sisältävä hiilihydraattilisä pitkäkestoisen treenin tueksi. Maltodekstriini on hyvin nopeaa hiilihydraattia, jota valmistetaan tärkkelyspitoisista kasveista, kuten maissista, pilkkomalla tärkkelystä hydrolyysin avulla. Sitä käytetään hiilihydraatin lähteenä etenkin palautusjuomissa. Maltodekstriini sisältää pitkäketjuisia hiilihydraatteja, joissa glukoosiyksiköt ovat liittyneet toisiinsa ketjuiksi. Ketjujen pituus vaihtelee. Niissä voi olla yksi, kaksi, muutama tai jopa 17 glukoosiyksikköä. Maltodekstriini on mautonta.

Soveltuu erinomaisesti kestävyys- ja pitkänmatkanurheilijoille, mutta myös kuntoilijoille.

GMO-vapaa. *Laktoositon, gluteiiniton, hiivaton ja soijaton.

 

 

Käyttötarkoitus: Energianlisäykseen urheilijoille ja kuntoilijoille

 

 

Pakkauskoko: 1 kg

 

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 100 G 

Energia 1632 kJ / 384 kcal, Rasva 0 g (josta tyydyttynyttä 0 g), Hiilihydraatit 96 g (josta sokereita 4 g), Ravintokuitu 0 g, Proteiini 0 g, Suola 0 g.

AINESOSAT 

Maltodekstriini (maissista)

SUOSITELTU VUOROKAUSIANNOS:       

Sekoita 1 mitallinen (noin 30 g) jauhetta 2 desilitraan vettä ja juo tarvittaessa hiilihydraattien tarpeeseen

MARKKINOIJA,MAAHANHUOJA             

Nutrimarket Oy

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!