Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Nutri Works - Soy Lecithin 500g

13,95 €

Nutri Works - Soy Lecithin 500g

Nutri Works Soy Lecithin on 100 % valkaisematon lesitiinijauhe. Soijalesitiini on luontainen, soijapavuista valmistettu ravintoaine, joka sisältää runsaasti terveydelle välttämättömiä rasvahappoja, kuten fosolipidejä


13,95 €

Nutri Works Soy Lecithin on 100 % valkaisematon lesitiinijauhe. Soijalesitiini on luontainen, soijapavuista valmistettu ravintoaine, joka sisältää runsaasti terveydelle välttämättömiä rasvahappoja, kuten fosolipidejä. Fosfolipidi on solukalvojen rakennusaine. Fosfolipidien riittävä saanti vahvistaa immuunijärjestelmää. Nutri Works Soy Lecithin tuotteessa on erityisen paljon fosfolipidejä, 3,6 grammaa annosta kohden.

*Laktoositon, gluteeniton, GMO-vapaa ja hiivaton. Ravintolisä.

 

 

Käyttötarkoitus: Soijalesitiinin sisältämä koliini (fosfatidyylikoliini)edistää rasva-aineenvaihduntaa ja tasapainottaa maksan normaalia toimintaa.

 

 

 

Pakkauskoko: 500 g

 

 

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 5 G     

soijalesitiiniä 5 g, jossa fosfolipidejä 3,6 g, joista fosfatidyylikoliinia 1,2 g, fosfatidyylietanoliamiinia 1 g, ja fosfatidyyli-inositolia 0,7 g

AINESOSAT 

valkaisematon soijalesitiini

MARKKINOIJA,MAAHANHUOJA             

Nutrimarket Oy

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!