Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Nutri Works - Strong Omega-3 120kaps

8,95 €

Nutri Works - Strong Omega-3 120kaps

Nutri Works Strong Omega-3 on korkealaatuinen puhdas kalaöljyvalmiste. Strong Omega-3 kapseleiden kalaöljy on mahdollisimman vähän prosessoitu ja luonnollisessa muodossa.*Nutri Works Strong Omega-3 kalaöljykapselit eivät röyhtäytä.


8,95 €

Nutri Works Strong Omega-3 on korkealaatuinen puhdas kalaöljyvalmiste. Strong Omega-3 kapseleiden kalaöljy on mahdollisimman vähän prosessoitu ja luonnollisessa muodossa.

 

 

Tietyt rasvahapot ovat ihmiselle välttämättömiä, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö ei pysty itse valmistamaan niitä, vaan ne täytyy saada valmiina ravinnosta. Tällaisia välttämättömiä rasvahappoja ovat omega-3-sarjan alfalinoleenihappo ja omega-6-sarjan linolihappo. Linolihappoa saamme ravinnosta helposti tarpeeksi, mutta alfalinoleenihappoa tai siitä muodostuvia eikosapentaeenihappoa eli EPAa ja dokosaheksaeenihappoa eli DHAta on vaikeampi saada pelkästä normaaliruoasta riittävästi. Siksi kalaöljyvalmisteiden käyttö on usein perusteltua.

 

 

Hyvälaatuisia rasvoja tarvitaan energian lähteeksi ja eikosanoiditasapainon pitämiseen hyvien puolella – hyvät eikosanoidit toimivat pahojen leukotrieenien vastavaikuttajina, ja ne hillitsevät tulehdustiloja kudoksissa. Myös urheilijoille ja kuntoilijoille tiedetään olevan etua riittävästä omega-3-rasvahappojen saannista.

*Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

 

 

 

Käyttötarkoitus: Omega-3-rasvahappojen riittävän saannin varmistaminen, elimistön rasvahappojen tasapainon parantaminen

 

 

 

Pakkauskoko: 120 kapselia

 

 

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 3 KAPS                    

Kalaöljyä 3000 mg (jossa EPAa 540 mg ja DHAta 380 mg)

AINESOSAT 

Kalaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (luontainen tokofeloliuute)

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS   

3 kapselia päivässä

MARKKINOIJA,MAAHANHUOJA             

Nutrimarket Oy

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!