Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Nutri Works - Vitamin C 200g

15,95 €

Nutri Works - Vitamin C 200g

Nutri Works Vitamin C on puhdas C-vitamiinijauhe.


15,95 €

Nutri Works Vitamin C on puhdas C-vitamiinijauhe. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota saa parhaiten tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä. Urheilu lisää vesiliukoisten vitamiinien tarvetta, sillä niitä erittyy hien mukana. C-vitamiinilisän käytöstä on hyötyä, sillä se auttaa ylläpitämään vastustuskykyä ja suojaa oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta.

C-vitamiinilla on monta tärkeää tehtävää kehossamme. Se edistää mm. solujen suojaamista hapetusstressiltä, kollageenin normaalia muodostumista luuston, rustojen ja verisuonten normaalia toimintaa varten, immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

*Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

 

Pakkauskoko: 200 g

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 500 MG                   

C-vitamiinia 500 mg

AINESOSAT 

L-askorbiinihappo

KÄYTTÖOHJE                    

1/2 mittalusikallista (noin 500 mg). Sekoita jauhe nesteeseen, smoothieen tai kylmään ruokaan.

MAAHANTUOJA Nutrimarket Oy

 

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!