Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse: 044 3633 601 arkisin klo 9-16.30

Nutricore - Heat - X 90caps

19,90 €

Nutricore - Heat - X 90caps

Nutricore Heat - X, laadukas ja monipuolinen rasvanpolttovalmiste, tukemaan tavoitteitasi - rasvanpolttoon.


19,90 €

 

Heat - X, Edistyksellinen rasvanpoltto –valmiste NUTRICORE –sarjasta.

 

Kahdeksan tehokasta aineosaa, jotka auttavat sinua pääsemään eroon kertyneistä liikakiloista.

 

- Kromi parantaa makroravintoaineiden aineenvaihduntaa, tasaa veren sokerin heittoja ja hillitsee näin näläntunnetta ja erityisesti makeannälkää.

(Kolmen kapselin päiväannos sisältää kromia 210iu).

 

- Päiväannos sisältää tuhdin annoksen 850mg L-karnitiinia tehokkaasti hyödynnettävässä L- tartraatti muodossa.

 

- Carnicia Cambogia uutteesta saatava HCA(hydroksisitruunahappo) on tällä hetkellä yksi suosituimpia rasvanpottotuotteiden aineosia, juuri sen tehokkuuden ja toimivuuden takia. HCA säätelee näläntunnetta ja pienentää ruokahalua. Näin sinun on helpompi dieetata ja totut nopeammin pienempiin ruoka-annoksiin. HCA:lla on myös vaikutusta mielialaan ja stressinsietokykyyn, koska se nostaa aivojen serotoniinitasoa.

 

- Heat – X sisältää erityisen yhdisteeen thermogeenisia yrttejä mm. vihreää teetä, joka parantaa kehon aineenvaihduntaa ja thermogeenista toimintaa.

 

- Kolmen kofeiinilähteen yhdistelmä antaa sinulle lisää energiaa koviin suorituksiin.

 

 

Body Action suositus: Lähde alussa kokeilemaan pienemällä annostuksella esim. 2 kapselia tyhjään mahaan runsaan veden kera. Voit myös ottaa annoksen ennen salitreeniä (noin 30min)


Päiväannos suosituksemme: 3 – 4 kapselia päivässä

- Pakkauksessa 3 kapselin annostuksella 30 annosta

 

 

Ainesosat: L-karnitiini-L-tartraatti, (dikalsiumfosfaatti), Thermoherb Complex [vihreän tee- lehtiuutteen uute, Salix alba (valkoinen paju) kuoriote, Garcinia cambogia hedelmäuutteesta], gelatiinikapselikuori, Energy Release Blend [Yerba mate Ilex paraguariensis) lehtiseos, kofeiini, Cola nitida-siemenesteri], paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), kromikloridi.

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!