Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 044 36 33601 (ark. 9 - 16:30) > 

Nutricore - N.O. Rush 510g

21,95 €

Nutricore - N.O. Rush 510g

Nutricore N.O. Rush, laadukas ja monipuolinen "Pre-Workout" valmiste, tuomaan tehoa ja energiaa treeneihisi.


21,95 €
Kokotaulukko
21,95 €

NUTRICORE N.O. RUSH PRE-WORKOUT FORMULA – SINULLE JOKA ARVOSTA LAATUA EDULLISEEN HINTAAN!

 

Yksinoikeudella Suomessa vain Body Action – myymälöistä ja verkkokaupasta NUTRICORE.

 

NO RUSH on erityisesti kovaa treenaavan urheilijan / saliharjoittelijan erikoistuote, joka ennen treeniä nautittuna antaa selkeästi lisää energiaa harjoitukseen ilman ylimääräisiä kaloreita. Tuote sopii sisältönsä ansiosta erinomaisesti sinulle, joka haluat pitää rasvaprosenttisi alhaalla ja samalla kehittää voimaa ja puhdasta lihasmassaa.

 

Lihaspumppi, avain nopeaan kehittymiseen!

 

NO RUSH:in sisältö on suunniteltu erityisesti siten, että se todellakin pistää veren virtaamaan lihakseen ja tämähän on lihaskasvun ja kehittymisen kannalta se kaikista tärkein asia.
Tuotteessa on erityinen 3500mg sisältö yhdistettynä L-Arginiinia, L –sitruliinia ja Beta-Alaniinia, jotka huolehtivat siitä että saat parhaan mahdollisen lihaspumpin ja tunteen treenattavaan lihakseen.

NO RUSH sisältää myös alpalipoiinihappoa, joka parantaa tuotteessa olevien eri kreatiinimuotojen imeytymistä. ALA:lla on myös monia muita funktioita kuten insuliiniherkkyyden parantaminen. ALA:n lisäksi tuotteeseen on lisätty myös toinen hyödyllinen antioksidantti N-asetyylikysteiini ja Niasiinia vähäntämään väsymystä ja parantamaan normaalia energia aineenvaihduntaa.

NO RUSH sisältää neljä tehokasta kreatiinimuotoa sekä lisänä vielä tärkeää BCAA:ta. Tuotteen tarkkaan valitut hiilihydraatit auttavat näiden tärkeiden ravinteiden kuljettamisessa lihassoluun.

 

TUOTE ON ASPARTAAMITON!

 

Saatavana kaksi herkullista ja hyvinsekoittuvaa makuvaihtoehtoa!

Maku: Trooppiset hedelmät (tropical fruit) ja Persikka (Peach).

NETTOPAINO: 510 g. (48,82 Eur / kg)

 

SISÄLTÖ per 100g:

Energia....1337kJ

Rasva.....0g

Hiilihydraatti.....66g

Proteiini....10g

B3 vitamiini....60mg

AINEKSET: Kreatiini (puskuroitu kreatiinimonohydraatti, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinipyruvaat- ti), BCAA (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), maltodekstriini, fruktoosi, riboosi], N.O. Boosters (L-arginiini, kalsium-alfa-ketoglutaraatti, L-sitrulliini, kalsiummalaatti, beeta-ala- niini, L-arginiini-hydrokloridi), happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (dikalsiumfosfaatti, piidioksidi), aromi, N.O. Activators [kofeiini, NADH, ALA, NAC, B3-vitamiini (nikotiinihappo)], suola, makeutusaine (sukraloosi), väri (tartratsiini*, uuskokkiini*).

 

SUOSITELTU ANNOSTUS: Sekoita 17 g (4 mittalusikkaa) jauhetta 250 ml:aan kylmää vettä.

Halutessasi voit aloittaa tuotteen testaamisen 2 mittalusikalla ja nostaa annostusta 1-2 viikon kuluttua!

- Ota 1 annos 30 minuuttia ennen treeniä.

 

TIETOA: Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää kofeiinia (1160 mg/100 g; 200 mg/annos). Ei suositella lapsille, raskaana oleville, imettäville, kofeiiniherkille henkilöille ja niille, joilla on sydänsairaus tai korkea verenpaine.

 

VARASTOINTI: 5-25 °C lämpötilassa, alle 70% suhteellisessa kosteudessa, kuivassa paikassa. Suojattava kuumuudelta ja suoralta auringonpaisteelta.

Jakelija: BioTechUSA Kft.,1033 Budapest, Kiscsikós köz 11., Unkari. Alkuperämaa: EU.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!