Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Puhdas+ D-Vitamiini 50ug

12,95 €

Puhdas+ D-Vitamiini 50ug

Puhdas+ Caps D-vitamiinivalmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, jota tarvitsemme mm. vastustuskyvyn, luuston ja hampaiden hyvinvointiin.


12,95 €

Laadukas Puhdas+ D-Vitamiinilisä valmiste.

 

D-vitamiini

 D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini tai hormoni.  D-vitamiinia saadaan auringosta, ruuasta ja lisäravinteista. Auringonvalo muuttaa ihonalaisen kolesterolin D-vitamiiniksi, jotta saanti suositus täyttyisi tulisi sinun olla auringonvalossa n. 20 minuuttia päivässä ilman aurinkosuojaa.  En kuitenkaan suosittele  auringonottoa ilman aurinkosuojaa, tämä lisää muita terveysriskejä. Ravinnosta d-vitamiinia saa kalanmaksasta, sillistä, lohesta, voista ja kananmunankeltuaisesta. Pimeämpään vuoden aikaan suosittelen D-vitamiinia n. 50 ug/pvä.

 

D-vitamiini on tärkeä kalsiumin ja fosforin imeytymisen kannalta. D-vitamiinin vaikutusta lihasvoimaan on myös tutkittu kontrolloiduissa tutkimuksissa. Tutkimusten pohjalta tehdyn koosteessa ilmeni , että  D-vitamiini parantaa lihasvoimaa selvästi henkilöillä, jotka kärsivät D-vitamiinin puutteesta eli joiden D-vitamiinitasot ovat alle 25 nmol/l.  Kontrolloitujen tutkimusten pohjalta tehdyn toisen koostetutkimuksen mukaan on näyttöä siitä, että D-vitamiinilisä parantaa lihasvoimaa ja liikuntakykyä ikäihmisillä.  D-vitamiinin hormonaalisesti aktiivinen muoto, kalsitrioli, vaikuttaa yli 1000 geeniin. Nämä geenit vaikuttavat lihasproteiinien synteesiin, lihaksen kokoon,  lihasvoimaan, reaktioaikaan, koordinaatioon, tasapainoon, kestävyyteen, tulehdukseen ja vastustuskykyyn – tekijöihin, jotka ovat tärkeitä urheilijoiden suorituksille.  Hyötyjen havaitsemiseksi D-vitamiiniannoksen pitäisi koostetutkimuksen tulosten mukaan olla vähintään 20 mikrogrammaa päivässä.  D-vitamiinilisä olisi hyvä nauttia rasvahappojen kanssa samaan aikaan

 

 

ANNOSTUS:
Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

AINESOSAT:
inuliini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kolekalsiferolivalmiste. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita.

 

RAVINTOSISÄLTÖ:

1kaps D3-vitamiini 50ug

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!