Better Bodies & Gasp tuotteet ehtivät Joulupakettiin, kun teet tilauksesi 14.12.2017 mennessä!

Puhdas+ D-Vitamiini 50ug

12,95 €

Puhdas+ D-Vitamiini 50ug

Puhdas+ Caps D-vitamiinivalmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, jota tarvitsemme mm. vastustuskyvyn, luuston ja hampaiden hyvinvointiin.


Laadukas Puhdas+ D-Vitamiinilisä valmiste.

 

D-vitamiini

 D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini tai hormoni.  D-vitamiinia saadaan auringosta, ruuasta ja lisäravinteista. Auringonvalo muuttaa ihonalaisen kolesterolin D-vitamiiniksi, jotta saanti suositus täyttyisi tulisi sinun olla auringonvalossa n. 20 minuuttia päivässä ilman aurinkosuojaa.  En kuitenkaan suosittele  auringonottoa ilman aurinkosuojaa, tämä lisää muita terveysriskejä. Ravinnosta d-vitamiinia saa kalanmaksasta, sillistä, lohesta, voista ja kananmunankeltuaisesta. Pimeämpään vuoden aikaan suosittelen D-vitamiinia n. 50 ug/pvä.

 

D-vitamiini on tärkeä kalsiumin ja fosforin imeytymisen kannalta. D-vitamiinin vaikutusta lihasvoimaan on myös tutkittu kontrolloiduissa tutkimuksissa. Tutkimusten pohjalta tehdyn koosteessa ilmeni , että  D-vitamiini parantaa lihasvoimaa selvästi henkilöillä, jotka kärsivät D-vitamiinin puutteesta eli joiden D-vitamiinitasot ovat alle 25 nmol/l.  Kontrolloitujen tutkimusten pohjalta tehdyn toisen koostetutkimuksen mukaan on näyttöä siitä, että D-vitamiinilisä parantaa lihasvoimaa ja liikuntakykyä ikäihmisillä.  D-vitamiinin hormonaalisesti aktiivinen muoto, kalsitrioli, vaikuttaa yli 1000 geeniin. Nämä geenit vaikuttavat lihasproteiinien synteesiin, lihaksen kokoon,  lihasvoimaan, reaktioaikaan, koordinaatioon, tasapainoon, kestävyyteen, tulehdukseen ja vastustuskykyyn – tekijöihin, jotka ovat tärkeitä urheilijoiden suorituksille.  Hyötyjen havaitsemiseksi D-vitamiiniannoksen pitäisi koostetutkimuksen tulosten mukaan olla vähintään 20 mikrogrammaa päivässä.  D-vitamiinilisä olisi hyvä nauttia rasvahappojen kanssa samaan aikaan

 

 

ANNOSTUS:
Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

AINESOSAT:
inuliini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kolekalsiferolivalmiste. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita.

 

RAVINTOSISÄLTÖ:

1kaps D3-vitamiini 50ug

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!