Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Puhdas+ Glutationi 100mg 60vegekaps

35,80 €

Puhdas+ Glutationi 100mg 60vegekaps

Puhdas+ Glutationi on kolmen aminohapon – kysteiinin, glysiinin ja glutamiinin - yhdistelmä, jota löytyy kehon jokaisesta solusta. Glutationi eli glutamyylikysteinyyliglysiini on aminohapoista koostuva tripeptidi, joka toimii antioksidanttina sekä kehonpuhdistumisen osana. Glutationin koostaa glutamiinihappo, kysteiini ja glysiini.


35,80 €

Puhdas+ Glutationi 100mg / 60vegekaps

 

Glutationin tehtävät

- Glutationi on antioksidantti, eli soluja hapettumiselta suojaava aine hapettuessaan itse. Antioksidanttina se siis estää härskiintyneiden rasvojen imeytymistä verenkiertoon, suojelee soluja vapailta radikaaleilta eli hapettumiselta ja näiden vaikutuksesta vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustukseen.

- Glutationi toimii myös tärkeänä tekijänä lääkeaineiden ja myrkyllisten aineiden aineenvaihdunnassa.  

- Glutationia pidetään yhtenä tärkeimmistä antioksidanteista aivojen hyvinvoinnin kannalta glutationin suojellessa aivojen herkkiä hermosoluja vapailta radikaaleilta ja niiden aiheuttamalta tuholta. Glutationin määrä kehossa laskee iän karttuessa.

 

Päiväannos: (1 kapseli) sisältää 100 mg glutationia.

Ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glutationi.

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!