Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Puhdas+ L-Arginiini 200g

17,90 €

Puhdas+ L-Arginiini 200g

Puhdas+ L-Arginiini oin aminohappo, joka edistää elimistön typpioksidin tuotantoa. Puhdas+ L-Arniniini ei sisällä muita ainesosia ja sopii myös kasvissyöjille.


17,90 €

Puhdas+ L-Arginiini

 

Arginiini on aminohappo, jota kuluu varsinkin silloin, kun harrastetaan paljon liikuntaa. Mikäli liikuntaa harrastetaan enemmän kuin 5 tuntia viikossa, voi arginiinilisä olla tarpeen.

Jos fyysinen suorituskyky heikkenee harjoituksesta huolimatta ja lihakset tuntuvat voimattomilta, voi kyseessä olla arginiinin puutos.

Arginiinin positiiviset vaikutukset perustuvat sen tuottamaan typpioksidiin. Typpioksidi säätelee monia elimistön toimintoja, kuten verenkiertoa, verenpainetta, energiatasoja ja vastustuskykyä. L-arginiini laajentaa verisuonia ja edistää siten niiden terveyttä.

 

Puhdas+

Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

 

Annostus

Aikuisille 1-2 teelusikallista vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään vettä tai smoothieen.

 

Pakkauskoko: 200g

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!