Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Puhdas+ Optimised curcumin 500mg 60vegekaps

28,95 €

Puhdas+ Optimised curcumin 500mg 60vegekaps

Puhdas+ Optimised Curcumin sisältää patentoitua, tutkittua Longvida-kurkumiiniuutetta. Sen imeytyvyys on maailman huippua ja se on kehitetty yhteistyössä neurotieteilijöiden kanssa.  Kurkumiini on vahva antioksidantti, jolla on mm. tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia.                                         


28,95 €

Puhdas+ Optimised Curcumin sisältää patentoitua, tutkittua Longvida-kurkumiiniuutetta. Sen imeytyvyys on maailman huippua ja se on kehitetty yhteistyössä neurotieteilijöiden kanssa.

 

Kurkuma on inkiväärin sukuinen ruohokasvi, jonka juuresta saadaan voimakkaan keltaista, aromaattista maustejauhetta. Kurkumaa on käytetty tuhansia vuosia intialaisessa ja kiinalaisessa lääkintäperinteessä.

 

Puhdas+ Optimised Curcumin sisältää patentoitua, tutkittua Longvida-kurkumiiniuutetta. Se on ns. vapaata kurkumiinia ja se on kehitetty yhdessä neurotieteilijöiden kanssa. Longvida-uutteella on tehty useita kliinisiä tutkimuksia ja se on patentoitu. Se imeytyy vähintään 67-285 kertaa paremmin kuin standardisoitu 95 % kurkumiini. Tuote sisältää lisäksi C-vitamiinia.

 

Annostus: Aikuisille 2 kapselia vuorokaudessa.

Ainesosat: Kurkumiinivalmiste, juuri (Curcuma longa) (sisältää soijalesitiiniä), L-askorbiinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

 

RAVINTOSISÄLTÖ 2 kapselia

Longvida® kurkumiiniuute (Curcuma longa root) 500 mg

josta kurkuminoideja 115 mg

C-vitamiini 200 mg *(250 %)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta/% av referensvärdet för det dagliga intaget.

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!