Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Puhdas+ Premium Omega-7  400 mg

26,90 €

Puhdas+ Premium Omega-7 400 mg

Puhdas+ Premium Omega7 edistää limakalvojen, ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.


26,90 €

Puhdas+ Premium Omega-7 on vahva ja puhdas tuplatyrnivalmiste, joka sisältää tyrniöljyn arvokkaat ainesosat sekä siemenistä että hedelmästä. Puhdas+ Premium Omega-7 on tuotettu hellävaraisella hiilidioksiuutolla, joka takaa puhtaan ja laadullisesti parhaan tyrniöljyn 100 % luonnollisessa muodossa. Tuotteen sisältämä biotiini tehostaa tyrniöljyn vaikutusta limakalvoilla ja iholla.

Puhdas+ Premium Omega7 edistää limakalvojen, ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.

 

Tuote ei sisällä karrageenia, väriaineita eikä nauta/sikaliivatetta.

 

Annostus: Aikuisille 2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Ravintolisä.
 

Ainesosat: Tyrnimarjaöljy (hedelmälihasta ja siemenistä), kalagelatiini, glyseroli, piidioksidi, d-alfa-tokoferoli, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.

 

Ravintosisältö per 2 kaps:
Tyrniöljyä 1000 mg
josta omega-7 rasvahappoja 400 mg
Biotiini 200 μg (*400 %)
E-vitamiini (*167 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Pakkauskoko: 60 kaps

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!