Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Puhdas+ Vihrea Kahvipapu-uute 200mg 60vegecaps

17,90 €

Puhdas+ Vihrea Kahvipapu-uute 200mg 60vegecaps

Puhdas+ Vihreä kahvipapu on puhdas ja paahtamaton, kuivattu luonnollinen kahvipapu, josta voidaan tehdä tehokasta uutetta. Vihreän kahvipapu-uutteen vaikuttava aine on klorogeenihappo.


17,90 €

Puhdas+ Vihreä kahvinpapu-uute antaa apua painonhallintaan.

Vihreästä kahvipapu-uutteesta on tullut viime vuoden aikana USA:n ylivoimaisesti suosituin painonhallintavalmiste. Tutkijat ovat todenneet, että säännöllinen vihreän kahvipapu-uutevalmisteen nauttiminen näyttää olevan todella tehokas ja turvallinen keino pudottaa painoa nopeasti - ja mikä parasta ilman sivuvaikutuksia.

Mitä on vihreä kahvipapu-uute

Vihreät kahvipavut ovat paahtamattomia kahvipapuja, jotka sisältävät tärkeää, aktiivista yhdistettä nimeltä klorogeenihappo. Tutkimuksien mukaan klorogeenihappo on avain tehokkaaseen painonpudotukseen.

Klorogeenihappo estää glukoosin vapautumista elimistössä sekä lisää maksan aineenvaihduntaa ja rasvan palamista maksassa. Nämä toiminnot yhdessä estävät ylimääräisen rasvan imeytymistä elimistöön ja edistävät elimistössä varastoituneena olevan rasvan tehokasta palamista. Koska vihreä kahvipapu-uute heikentää sokerien imeytymistä, se myös vähentää näläntunnetta.

 

ANNOSTUS:
Aikuisille 1-2 kapselia 2 kertaa vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

AINESOSAT:
Vihreä kahvipapu-uute, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia.Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita.

*Sopii kasvissyöjille.

 

RAVINTOSISÄLTÖ:

Vihreä kahvipapu-uute 4 KAPS 800mg / 2 KAPS 400mg

 

Pakkauskoko: 60 vegekaps

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!