Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Scitec Nutrition - Green Coffee Complex

21,90 €

Scitec Nutrition - Green Coffee Complex

Scitech Nutrition - Green Coffee Complex on tuote mm. rasvanpolton tehostamiseen. Vihreä kahvi helpottaa painonpudotusta ja hillitsee makeanhimoa, tuotteeseen on lisätty myös kromia.


21,90 €

Scitec Nutrition - Green Coffee Complex, vihreä kahvi ja kromi yhdessä. 

 

- Piristää ja vähentää yleistä väsymystä ja vähentää näläntunnetta

- Helpottaa painonpudotusta ja hillitsee makeanhimoa, edistäen mm. normaalia verensokeritasoa ja verenpainetta

 

*Loistava tuote rasvanpolton tehostamiseen ympärivuotiseen käyttöön. Sopii kaikille, jotka haluavat saavuttaa unelmavartalonsa. *Green Coffee kapselit saadaan paahtamattomista kahvinpavuista, joiden pääainesosa on klorogeenihappo, joka hajoaisi paahdettaessa. Klorogeenihappo on thermogeeninen aine, jonka uskotaan vähentävän kehon glykeemistä kuormitusta, estäessään glukoosin imeytymistä suolistossa. Tämä saa kehon lisäämään rasva-aineenvaihduntaansa niin, että elimistö alkaa käyttää omia rasvavarastojaan energialähteenään samalla kun uuden rasvan kertyminen rasvakudoksiin vähenee.

*Vihreä kahvi on myös tehokas antioksidantti sekä fytoterapeuttinen ravintolisä, joka auttaa normalisoimaan verenpainetta ja alentamaan kolesterolia.

*Tuotteeseen lisätty kromi on elintärkeä mineraali kehomme insuliinintuotannolle. Kromi auttaa normalisoimaan verensokeritasoja sekä tehostaa makroravinteiden hyödyntämistä kuljettamalla glukoosia, aminohappoja ja rasvahappoja soluihin. Tällöin sekä energiantuotanto, lihaskasvu että aineenvaihdunta tehostuu. Riittävän kromin saannin on myös todettu hillitsevän erityisesti makeanhimoa.

 

*Annostus: Nauti 1kapseli aamulla päivässä veden kanssa ja toinen ennen ateriaa. Älä käytä ennen nukkumaanmenoa, saattaa piristää ja vaikeuttaa näin unen saamista. 

 

*Pakkauskoko: 90caps

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!