Scitec Nutrition - Head Crusher 12 Rounds Intra

29,90 €

23,92 €

Ale 20 %

Scitec Nutrition - Head Crusher 12 Rounds Intra

Scitec Nutrition Head Crusher on edistyksellinen hiilihydraatti, elektrolyytti intrajuoma. Antaa tehoa ja potkua treeniin, sekä urheilusuorituksiisi.


29,90 €

23,92 €

Ale 20 %

Kokotaulukko

29,90 €

23,92 €

Ale 20 %

Scitec Nutrition Head Crusher 12 rounds,

 

Scitec Nutrition 12 Rounds intrajuoma on tehokas yhdistelmä ainesosia, jotka antavat ja tuovat lisäpotkua kovankin treenin läpiviemiseen, mm.

- Beeta-alaniini vähentää maitohapon kertymistä lihaksissa harjoittelun aikana ja lisää näin kestävyyttä.

Karnitiini on aminohappo, jonka tehtävänä on kuljettaa solun sisällä rasvahappoja mitokondrioihin pilkottaviksi. L-karnitiini on karnitiinin aktiivinen muoto. Se on tärkeää mm. rasvojen aineenvaihdunnalle, sydämen ja aivojen toiminnalle ja luurankolihasten liikkumiselle. 

- Citrulline Malate, sitrulliinimalaatti joka lisää verenvirtausta lihaksiin ja parantaa suorituskykyä. 

- L-Glutamiini on mukana monissa kehon tärkeissä toiminnoissa, ja akuutti L-Glutamiinin puute saattaa johtaa kudosvaurioihin ja heikentyneeseen immuunipuolustukseen.

- Tauriini on luontaisesti esiintyvä aminohappo jota on runsaasti valkosoluissa, lihaksissa, keskushermostossa ja sydämen lihaksissa.

Sisältää tarvittavia hiilihydraatteja, kivennäisaineita ja mineraaleja, sekä B - vitamiinejä edistämään mm. aineenvaihduntaa.

 

Annostus:
Sekoita yksi annos (37 g) 500 ml vettä, nauti ennen treeniä tai treenin aikana. Lisäksi voit sekoittaa myös esim. BCAA aminohappoja treenin aikaiseen juomaan.

 

 

Raikkaan maistuvat makuvaihtoehdot:

- Mango

- Vadelma Jäätee

 

Pakkauskoko: 1665g eli yhteensä 45 annosta.

 

Allergiainfo:
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, kananmunaa, gluteenia, soijaa, maapähkinöitä, pähkinöitä, selleriä, kalaa ja äyriäisten ainesosia.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!