Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Scitec Nutrition - Myomax HardCore 1400g

39,90 €

Scitec Nutrition - Myomax HardCore 1400g

Scitec Nutrition Myomax on varma lisäravinne, joka takaa palautumisesi kovasta harjoittelusta lajista riippumatta parhaalla mahdollisella tavalla.


Scitec Nutrition - MyoMax Hardcore on hyvin matalasokerinen ja ei sisällä tarpeettomia hiilihydraatteja. 

 

Sinä, jolla on tavoitteena saada tiukkaa kovaa lihasta ,optimaalinen proteiini määrä on tärkein ja kun hiilihydraattien saanti taso on hankalaa, koska useiden suurin vaikutus on hormoni insuliini arvojen kohauttaminen, Myomax on juuri mitä tarvitset palautumiseesi ja lihaskasvuun.

 

*Annostus: Ota 140g 500ml veden kanssa.

Parhaat tulokset kun nautit 2 annosta päivässä.

Voit myös jakaa annoksen (puolet ennen treeniä ja toisen puolet heti harjoituksen jälkeen!).

- Proteiinia ja hiilihydraatteja saat useammasta eri lähteesta; Proteiini (hera, maito), hiilihydraattia mm.(Vitargo, Palatinose), jotka tekevät sinulle tasaisen palautumisen, ilman kauheaa turvotuksen tunnetta.

- Sisältää myös kreatiinia, joka takaa sinulle paremman palautumisen, lihaskasvun, voiman ja kestävyyden kehittämisen.

- MyoMax Hardcore sisältää lisäksi useita muita lihaskasvua edistäviä tekijöitä kuten magnesiumia, sinkkiä ja kromia.

 

Maku: Suklaa

Pakkauskoko: 1400g

 

Ravintoarvot per annos 140g

Energia...475kcal

Rasva...2,9g

Proteiini...42g

Hiilihydraatteja...56g -josta sokereita 2,8g

 

Ainesosat: instantioitu heraproteiinikonsentraatti, ei-denaturoitu mikellikatalyytti, PeptoPro-maitoproteiinihydrolysaatti, maltodekstriini, kaakaojauhe (10-12%), kreatiniini (mikronoitu kreatiinihydraatti, (L-glutamiini, L-alanyyli-L-glutamiini, L-leusiini, Beta-hydroksibeta-metyylibutyraatti, L-sitrulliinimaatti, Arginiini-L-glutamaatti), tauriini, pellavansiementen öljyjauhe, palatinose, konjugoitunut linolihappo, vitargo, Acea Sativa, Glysiini Propionyyli-L-karnitiini-HCl, L-isoleusiini, L-valiini, magnesiumkarbonaatti, kalsiumpyruvaatti, Coleus Forskohlii (10% forskoliini), Creatinol-O -fosfaatti, MonoSodium D-aspartaatti, , Bromelain, Papain, Ascorbic Happo-, alfa-lipoiinihappo, koentsyymi Q10, rauta (II) -fumaraatti, BioPerine (piperiini), sinkkisulfaattimonohydraatti, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, natriumnitoniitti, kalsium-D-pantotenaatti, Sulfaattimonohydraatti, D-biotiini, kaliumjodidi, foolihappo, kolekalsiferoli, riboflaviini, pyridoksiini-HCI, tiamiinidonitoni, kromipikolinaatti, syanokobalamiini, maku (Bitter Chocolate), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K).

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!