Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Scitec Nutrition - Protein Pancake chocolate-banana 1036g

19,95 €

Scitec Nutrition - Protein Pancake chocolate-banana 1036g

Scitec Nutrition – Protein Pancake 1036g suklaa-banaani, Herkullinen pannukakkujauhe, johon yhdistetty useita korkealaatuisia, eri nopeuksilla imeytyviä proteiinilähteitä. (heraproteiinia, munaproteiinia ja kaseiinia).


19,95 €

Scitec Nutrition – Protein Pancake 1036g Suklaa-Banaani, terveellinen tapa herkutella.

 

*Herkullinen pannukakkujauhe, johon yhdistetty useita korkealaatuisia, eri nopeuksilla imeytyviä proteiinilähteitä. (heraproteiinia, munaproteiinia ja kaseiinia)

 

- Tuote on suunniteltu erityisesti treenaavalle ja liikkuvalle ihmiselle ja yhdestä mitallisesta (37g) saat korkealaatuista proteiinia 11g. Hiilihydraatteja annoksessa on vastaavasti 16 grammaa.

 

- Voit ottaa Protein Pancake –jauheen osaksi ruokavaliotasi vaikka olisitkin dieetillä.

Tuote on erinomainen aamupalavaihtoehto tai voit tehdä siitä välipalan, jonka nautit vaikkapa kahvin kanssa. Jos haluat annokseen enemmän proteiinia, käytä pannukakkuun kaksi mitallista jauhetta ja voit sekoittaa sen myös veden lisäksi maitoon.

- Pannukakun paistoon soveltuu loistavasti mm. kookosrasva. Tämäkin tuote löytyy Body Action –valikoimista.

 

 

*Maku: Erittäin maistuva Suklaa-Banaani

*Pakkaus : 1036 g

*Annoksia pakkauksessa: 28

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!