Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Scitec Nutrition - Protein Pancake maustamaton 1036g

19,95 €

Scitec Nutrition - Protein Pancake maustamaton 1036g

Scitec Nutrition – Protein Pancake 1036g, Herkullinen pannukakkujauhe, johon yhdistetty useita korkealaatuisia, eri nopeuksilla imeytyviä proteiinilähteitä. (heraproteiinia, munaproteiinia ja kaseiinia).


Scitec Nutrition – Protein Pancake 1036g, terveellinen tapa herkutella.

 

*Herkullinen pannukakkujauhe, johon yhdistetty useita korkealaatuisia, eri nopeuksilla imeytyviä proteiinilähteitä. (ultrasuodatettua heraproteiinia, munaproteiinia ja kaseiinia - erinomainen aminohappokoostumus)

 

- Tuote on suunniteltu erityisesti treenaavalle ja liikkuvalle ihmiselle ja yhdestä mitallisesta (37g) saat korkealaatuista proteiinia 11g. Hiilihydraatteja annoksessa on vastaavasti 16 grammaa.

 

- Voit ottaa Protein Pancake –jauheen osaksi ruokavaliotasi vaikka olisitkin dieetillä.

Tuote on erinomainen aamupalavaihtoehto tai voit tehdä siitä välipalan, jonka nautit vaikkapa kahvin kanssa. Jos haluat annokseen enemmän proteiinia, käytä pannukakkuun kaksi mitallista jauhetta ja voit sekoittaa sen myös veden lisäksi maitoon.

- Pannukakun paistoon soveltuu loistavasti mm. kookosrasva. Tämäkin tuote löytyy Body Action –valikoimista.

- Erittäin helppo ja nopea valmistaa.

 

Annostus: Sekoita 1 mitallinen jauhetta (37 g) noin 1/2 mitalliseen maitoa tai vettä. Ravista tai vispaa kunnes taikina muistuttaa tavallista pannukakkutaikinaa. Paista paistinpannulla keskilämmöllä. Kokeile löytää juuri itsellesi maistuvin pannukakun koostumus ja koko.

 

 

*Maku: maustamaton

*Pakkaus : 1036 g

*Annoksia pakkauksessa: 28

 

Ravintosisältö Per 1 annos (37 g) Per 100 g

Energiaa 659 kJ/157 kcal 1806 kJ/430kcal

Rasvaa 5,4 g 15 g ...josta tyydyttynyttä 2,3 g 6,2 g

Hiilihydraatteja 16 g 43 g...joista sokereita 4,1 g 11 g

Proteiinia 11 g 30 g

Suolaa 0,62 g 1,7 g

 

Ainesosat: Kaurajauho, pästoroitu ja ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti, emulgointiaine soijalesitiini, maitojauhe, maltodekstriini, munanvalkuaisproteiini, misellaarinen kaseiinikonsentraatti, maitorahkajauhe, jogurttijauhe, täyteaine (natriumvetykarbonaatti), natriumkloridi, makeutusaine sukraloosi.

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!