Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Scitec Nutrition - Super7 1300g

39,90 €

Scitec Nutrition - Super7 1300g

Erittäin laadukas Scitec Nutrition Super7 proteiinijauhovalmiste, nimensä mukaisesti seitsemän huolellisesti valittua proteiinin lähdettä.


Laadukas Scitec Nutrition Super7 proteiinijauhovalmiste, nimensä mukaisesti seitsemän huolellisesti valittua proteiinin lähdettä.

Scitec Nutrition Super7 kattaa kaikki tarpeesi päivällä ja yöllä.

 

 

Scitec Nutrition Super 7 on laadukas proteiinisekoitus, joka koostuu seitsemästä erityyppisestä laadukkaasta eläinvalkuaisen lähteestä, sisältäen myös munanvalkuaisen proteiinit ja kaseiini.

Scitec Nutrition Super 7 ultrafiltteröityä maitoproteiini-isolaattia, joka tarjoaa denaturoimatonta misellaarista kaseiinia ja heraa, täysin luonnollisessa suhteessa. Scitec Nutrition Super 7 tarjoaa myös patentoidun PeptoPro-proteiinihydrolysaatin.

PeptoPro hajoaa entsymaattisesti, joten se koostuu pääasiassa pienistä aminohappo-peptideistä.

Scitec Nutrition Super 7 antaa sinulle täydellisen aminohappokirjon, mukaanlukien kaikki välttämättömät aminohapot. Ne on saatava ravinnosta ja ilman niitä treenisi e tuota tulosta, pumppi menee hukkaan ja sairastut. Siksi välttämättömien aminohappojen saannin turvaaminen on ehdottoman tärkeää,

Scitec Nutrition Super 7 laadukkuus ei perustu vain mahtavaan ja tehokkaaseen aminohappokoostumukseen tarkkaan valittujen proteiinien takia. Saat lihasistolle ja keholle lisäksi välttämättömiä rasvahappoja pellavansiemenöljystä:

*CLA:ta eli konjugoitutua linolihappoa sekä

*ALA:aa eli alfa-linoleenihappoa

Jotta Scitec Nutrition Super 7  imeytyisi parhaalla mahdollisella tavalla, niin mukaan on lisätty ruuansulatusentsyymeiksi bromelaania ja papaiinia. Ne takaavat kermaisen rakenteen, erinomaisen maun sekä täydellisen aminohappokoostumuksen muuttuvan urheilijan lihaksistoksi.

Ja tietysti premium-laatu tarkoittaa, että Scitec Nutrition Super 7 sopii myös yöproteiiniksi.

Scitec Nutrition Super 7 on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja siksi siinä ei ole myöskään aspartaamia.

Scitec Nutrition - Super 7 juuri sinulle, joka haet:

*Maksimaalista lihaksiston kasvua

*Iskevää voimaa

*Nopeaa palautumista

 

Maku: maitosuklaa

 

 

Annostelu: Sekoita 30 grammaa 300 ml (3 dl) vettä.

*Parhaimman tehon saat kun otat annoksesi treenin jälkeen.

 

Huom! Valmistettu tuotantolaitoksessa, joka käsittelee maitoa, munia, gluteenia, soijaa, maapähkinöitä, pähkinöi, kalaa ja äyriäisiä.

 

Pakkauskoko:1300 g (43 annosta)

 

Ravintosisältö per annos: 30 g (3/4 mitallista)                  

                     

energia           466 kJ / 111 kcal                  

rasva              2,2 g             

josta tyydyttyneitä..1,5 g      

hiilihydraattia   1,8 g             

josta sokereita* 1,4 g           

proteiinia        21 g              

suolaa**          0,11 g            

l-glutamiini      50 mg            

ruuansulatusentyymejä                               

papaiini          11 mg            

bromelaani      11 mg            

laktaasi           7 mg             

* sisältää sokeria luonnollisista lähteistä

** suola tulee luonnollisessa muodossa raaka-aineista                     

 

Valmistusaineet

Heraproteiinikonsetratti (maito, emulsaatti, soijalesitiini), alennetun rasvan kaakaojauhe (10 – 12 %), misellaarinen kaseiinikonsentraatti (maidosta), mausteet (suklaa, maitosuklaa), tiivistysaineen (karrageena, ksantankumi), ultrafiltteröity maitoproteiini-isolaatti (antaen denaturoimattoman misellaarisen kaseiinin ja heran luonnollisessa suhteessa), instantmuodossa mikrofiltteröity heraproteiini-isolaatti (maito, emulsio, soijalesitiini), PeptoPro entsymaattisesti tuotettu kaseiinihydrolysaatti (maito, natriumkaseinaatti), munan valkuaisen proteiinit, makeutusaineet (asesulfraami K, sukraloosi), dekstroosi, bromelaani (ekstrakti ananaksesta, 1200 GDU/g), papaiini (ekstrakti papayasta, 1,5 FIP u/mg), l-glutamiinia, pellavansiemenöljyjauhe, konjugoitu linolihappojauhe

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!