Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Scitec Nutrition - Volumass 35 1200g

29,95 €

Scitec Nutrition - Volumass 35 1200g

Scitec Nutrition - Volumass 35 lihasmassan lisäämiseen ja/tai palautusjuomaksi. Volumass sisältää mm. proteiinia, hiilihydraatteja, kreatiinia, tauriinia.


Scitec Nutrition - Volumass 35 , erityisruokavaliovalmiste jauhe lihasmassan lisäämiseen ja/tai palautusjuomaksikin sopiva vaihtoehto.

 

- Scitec Nutrition Volumass 35 valmiste, kattavan aminohappoprofiilin sisältävä jauhe. Toimii niin välipalana tai myös palautusjuomana.

- Torjuu tehokkaasti kataboliaa ja nopeuttaa palautumista.

- Tuote sisältää proteiinin lisäksi myös kreatiinia, tauriinia ja hiilihydraatteja.

- Maistuvat makuvaihtoehdot: Double Dutch Chocolate (suklaa)

- Erinomainen sekoittuvuus, "ei jää kökköjä".

- Kaikki tarvittava yhdessä paketissa!

 

Annostus (suositus): 50g jauhetta veteen sekoitettuna, voi myös sekoittaa esim. rasvattomaan maitoon.

Pakkauskoko: 1200g

 

Ravintosisältö per annos 100g:

Energia...377kcal

Rasva...3g

Hiilihydraatti...45g

Proteiini...35g

 

Ainekset: Ultrafiltered Whey Protein Concentrate (maidosta, soijalesitiini), joka sisältää laktoglobuliinia, laktoferriinia, laktalbumiinia ja immunoglobuliiniproteiinin mikrofraktioita; Maltodekstriini, kaakaojauhe (10-12%), kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, maku (Bitter Chocolate), dinatriumvetyfosfaatti, tauriini, magnesiumvetyfosfaatti, kaliumdihydrogeenifosfaatti, heraproteiinisolaatti (maidosta, emulgointiaine: soijalesitiini ), Makeutusaineet (asesulfaami K, sukkalloosi)

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!