Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Supermass Nutrition - Super Testo 90kaps

34,90 €

Supermass Nutrition - Super Testo 90kaps

Supermass Nutrition - Super Testo maksimoi mieskuntosi, optimoi hormonitoimintasi.


34,90 €

Supermass Nutrition Super Testo on markkinoiden korkealuokkaisimpia ja monipuolisempia testosteronin lisääjiä, joka mm. optimoi hormonitoimintaa, lisää elimistön omaa luontaista testosteronin tuotantoa, lisää vireystilaa ja parantaa yleisterveyttä.

Se sisältää lukuisia yrttipohjaisia ainesosia, joita on käytetty jo vuosituhansia mm. aasialaisessa lääketieteessä parantamaan heikentyneen hormonitoiminnan aiheuttamia vaivoja. Kohonneet testosteriniarvot vaikuttavat suotuisasti esimerkiksi treenituloksiin ja tehokkuuteen, motivaatioon, unen laatuun ja seksuaaliseen toimintakykyyn.
 

 

Testosteroni on myös yhtenä tärkeänä avaintekijänä lihasmassan- ja voiman kasvussa, ja kohonneiden testosteronitasojen myötä odotettavissa on huomattavasti parempia tuloksia harjoittelusta.

Huomionarvoista on myös se, että näitä ainesosia on SUPERMASS-tuotteille uskollisesti todella isot määrät.
 

 

Käyttöohje: 3 kapselia päivittäin runsaan veden kanssa
Pakkauskoko: 90 kapselia (30 päiväannosta)
Ainesosat per annos 3 kaps: Katso tuotekuva
Muut ainesosat: kapseli (gelatiini), väriaine (titaanidioksidi)
Ravintolisä. Laktoositon. Gluteeniton.

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

 

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!