Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Body Action - suomalainen perheyritys

Treenivaatteet ja lisäravinteet vuodesta 2001

Body Action Finland on 100% :sti suomalainen perheyritys, joka on toiminut kuntoilu –ja liikunta-alalla vuodesta 2001 saakka. 

Yrityksemme aloitti toimintansa 2000 – luvun alkupuolella pelkkänä verkkokauppana, mutta  myöhemmin olemme laajentaneet toimintaamme kivijalkamyymälöihin.

Yrityksellämme on tällä hetkellä kivijalkamyymälä Tampereella, sekä Outlet myymälä päävaraston yhteydessä.

Yrityksemme toimintamalli on alusta saakka ollut pitkälle asiakaslähtöinen. Tuomme markkinoille tuotteita, joille on selkeästi kysyntää asiakkaittemme keskuudessa ja joita mikään muu toimija Suomessa ei myy. Tarkoituksemme on laajentaa valikoimaa myös tulevaisuudessa ja tuoda uusia brändeja ensimmäisenä Suomen markkinoille.

Body Action valikoimiin kuuluu periaatteessa kaikki, mitä liikkuva ja kuntoileva, itsestään huolehtiva ihminen tarvitsee. Meillä on valikoimissa tällä hetkellä useita tuhansia tuotteita, ja valikoimamme kasvaa koko ajan.

Verkkokauppamme perusajatuksia ovat aina olleet nopeat ja varmat toimitukset kaikkialle Suomeen. Toimitamme tällä hetkellä tilaukset Postin jakelemina.

Body Action on saanut erityisen paljon kiitosta asiakkailtaan juuri nopeista verkkokaupan toimituksista ja korkealaatuisesta asiakaspalvelusta sekä verkkokaupassa että Body Action –myymälässä. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja asiakkaiden ensiluokkainen palvelu on meille kaikki kaikessa.

Body Action ei missään nimessä ole pelkkä kuntosalitreenarin kauppa, vaan meiltä löytyy myös lukuisia tuotteita ja tuotemerkkejä ihan tavallisille ihmisille jotka haluavat pitää yllä nykyistä kuntoaan tai muuten vain nautiskelevat liikkumisesta. 

Yksi toimintamme kulmakivistä on tuotteiden maahantuonti. Yhtiömme tuo maahan tällä hetkellä suuren osan kaikista myymistämme tuotteista ja tämän lisäksi jakelemme myös suurimpien suomalaisten alan brandien tuotteita.

Luotettavaa kaupankäyntiä jo vuodesta 2001 ja ennen kaikkea asiantuntevaa palvelua.

Tervetuloa tutustumaan Body Action – verkkokauppaan ja myymäläämme.

Body Action Finland