Sporttinen ja asiantunteva asiakaspalvelu: 044 3633 601 - Ark. klo 9-16:30

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, kuinka käytämme tietojasi. Kerromme mitä henkilötietoja keräämme, kuinka pidämme ne turvassa ja kuinka varmistamme yksityisyydensuojasi. Lisäksi kerromme keräämiimme henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksistasi.

Tämä käytäntö koskee sinua, jos ostat tai käytät mitä tahansa tuotteitamme tai palvelujamme, jos vierailet myymälöissämme tai verkkokaupassamme tai käytät mobiililaitettasi.

 

Käytännössä käsitellään seuraavia tietoja:

• KEITÄ OLEMME

• KERÄÄMÄMME HENKILÖTIETOTYYPIT

• KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA

• KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJA

• HENKILÖTIETOJEN SIIRROT

• EVÄSTEIDEN KÄYTTÖMME

• KUINKA SUOJAAMME HENKILÖTIEDOT

• KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA

• SINUN OIKEUTESI

• OIKEUDELLISET PERUSTEET HENKILÖTIETOJEN KÄYTÖLLE

• KUINKA VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ

• LINKIT MUILLE VERKKOSIVUILLE

• KÄYTÄNNÖN PÄIVITYKSET

• KEITÄ OLEMME

 

B-Action Finland Oy on yhtiö, jonka kotipaikka on Suomi / Finland.

Ymmärrämme, että tietosuoja ja henkilötietojesi turvallisuus ovat erittäin tärkeitä asioita. Olemme sitoutuneet ylläpitämään verkkosivuillamme vierailevien käyttäjien luottamusta pitämällä henkilötiedot turvassa ja kunnioittamalla yksityisyyden suojaan liittyviä oikeuksia.

Käsittelemme aina tietojasi oikeudenmukaisesti ja lainmukaisesti ja olemme sitoutuneita olemaan avoimia keräämistämme tiedoista ja niiden käytöstä.

Emme vuokraa tai myy henkilötietojasi muille organisaatioille tai yrityksille.

KERÄÄMÄMME HENKILÖTIETOTYYPIT

Saatamme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

• nimesi

• ikäsi tai syntymäaikasi

• sukupuolesi

• yhteystietosi (posti-, laskutus- ja toimitusosoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoite)

• ostos- ja tilaustietosi

• tiedot sinulle tarjoamistamme palveluista

• verkkosivuillamme tekemäsi selaustoiminnot

• käyttäjätilisi kirjautumistiedot, kuten käyttäjänimesi ja salasanasi

• pankkitilisi tai maksukorttisi tiedot ostaessasi tai tilatessasi tuotteitamme tai palveluitamme

• viestintä- ja markkinointimieltymyksesi

• kiinnostuksen kohteesi, mieltymyksesi, palautteesi ja kyselyvastauksesi

• sijaintitietosi

• IP-osoitteesi

• laitetunnuksesi ja muita tietoja, kuten laitteen merkki ja malli sekä käyttämäsi sovellukset

• viestisi ja viestintäsi meidän kanssamme

• julkisesti saatavilla olevat henkilötiedot, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka olet jakanut

julkisilla alustoilla ja sosiaalisessa mediassa.

 

Edellä luetellut tietotyypit eivät ole tyhjentäviä ja joissakin tapauksissa saatamme joutua keräämään lisätietoja tässä käytännössä kerrottuihin tarkoituksiin tai tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluja.

Voimme kerätä edellä mainittuja henkilötietoja suoraan sinulta esimerkiksi määrittäessäsi käyttäjätilin verkkosivuillemme tai lähettäessäsi sähköpostia asiakaspalvelutiimillemme. Muita henkilötietoja kerätään epäsuorasti, esimerkiksi tietoja selaus- tai ostostoiminnastasi. Saatamme kerätä henkilötietoja myös kolmansilta osapuolilta, joille olet antanut suostumuksesi tietojen luovutuksesta meille tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä.

 

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA

Keräämiämme tietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

• tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita

• käsitelläksemme tilauksiasi

• käsitelläksemme maksusi tai antaaksemme sinulle hyvityksen

• hallitaksemme käyttäjätiliäsi tai -tilejäsi

• hallinoidaksemme palkitsemis- tai kanta-asiakasohjelmia, joihin olet osallistunut

• vahvistaaksemme henkilöllisyytesi ja varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat aitoja

• havaitaksemme tai ehkäistäksemme rikollisuutta tai petoksia ja muihin vastaaviin

tarkoituksiin

• suorittaaksemme tilastollisia analyysejä

• tehdäksemme markkinatutkimusta

• ymmärtääksemme sinua paremmin asiakkaana

• mukauttaaksemme ostoskokemustasi

• räätälöidäksemme sinulle verkkosivujamme

• parantaaksemme palvelujamme, myymälöitämme, sovelluksiamme ja verkkosivujamme

• ottaaksemme sinuun yhteyttä tuotteisiin ja palveluihin liittyen

• tarjotaksemme sinulle verkkomarkkinointia

• pystyäksemme vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi

• hallitaksemme asiakaspalveluumme liittyvää vuorovaikutusta kanssasi.

Käytämme henkilötietojasi ainoastaan markkinointitarkoituksiin suostumuksellasi. Voimme tehdä sen postin, sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä tai sosiaalisen median tai sovellusten ponnahdusilmoitusten kautta tai muulla sähköisellä tavalla. Pyrimme kertomaan sinulle vain niistä tuotteista ja palveluista, joista olet kiinnostunut tai jotka ovat sinulle tärkeitä.

Voit muokata markkinointiasetuksiasi milloin tahansa. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa päättää olla vastaanottamatta markkinointiviestejämme. Voit tehdä sen seuraavasti:

• muuttamalla käyttäjätilisi tai -tiliesi markkinointiasetuksia

• napsauttamalla sähköpostiviestin Peruuta tilaus -painiketta tai käyttämällä tekstiviestien

lopetusnumeroa

• ottamalla meihin yhteyttä (katso kohta KUINKA VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ)

Emme lähetä sinulle markkinointiviestejä, jos kiellät sen. Saatamme kuitenkin aika ajoin lähettää sinulle palveluihimme liittyviä viestejä.

Keräämme henkilötietosi osana rekisteröintiprosessia uutiskirjeeseemme. Käytämme näitä tietoja kertoaksemme tarjouksistamme, tuotteistamme ja palveluistamme, ottaaksemme sinuun yhteyden jos tarvitsemme lisätietoja tai tarjotaksemme niitä sinulle, tarkistaaksemme ovatko rekisterimme asianmukaiset ja ajan tasalla sekä varmistaaksemme, että olet tyytyväinen palveluihimme.

Käytämme uutiskirjeemme lähettämiseen kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa, Mailchimp.

Keräämme tilastotietoja sähköpostien avaamisista ja napsautuksista käyttämällä alan vakiotekniikkaa, jotta voimme seurata ja parantaa uutiskirjettämme. Saat lisätietoja lukemalla yrityksen Mailchimp tietosuojailmoituksen. Voit peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen milloin tahansa napsauttamalla sähköpostiviestin alaosassa olevaa lopetuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä.

 

KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJA

Teemme yhteistyötä kumppanien, toimittajien, palveluntarjoajien ja virastojen kanssa ja

saatamme joutua luovuttamaan henkilötietosi niille tarjotaksemme tiettyjä palveluja. Teemme

kuitenkin niin vain, jos kyseiset tahot täyttävät tietojenkäsittelyä koskevat standardimme ja ne

ovat vahvistaneet, että käytössä on asianmukaiset tietosuoja- ja tietoturvatoimenpiteet. Jaamme

heidän kanssaan ainoastaan ne tiedot, jotka ovat välttämättömiä, jotta he voivat tarjota

palveluitaan meille tai suoraan sinulle. Heidän kanssaan solmimamme sopimukset estävät heitä

käyttämästä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin. Tällaisia kumppaneita ovat seuraavat:

• Toimittajakumppanit – luotettavat kumppanit, jotka toimittavat tuotteita ja palveluja

puolestamme

• Toimituskumppanit – jotta voit vastaanottaa tilaamasi tuotteet

• Maksupalveluntarjoajat – jotka ottavat vastaan maksuja ja hallinnoivat niitä

• Luottotietokeskukset – jotka varmistavat, että pystyt suoriutumaan tarjotusta luotosta ja

estävät petokset

• Markkinointiyritykset – jotka auttavat meitä hallitsemaan sähköistä viestintää kanssasi

• IT-yritykset – jotka tukevat verkkosivujamme ja tietojärjestelmiämme

Emme luovuta henkilötietojasi muille.

Emme myy tai vuokraa asiakastietojamme muille organisaatioille markkinointitarkoituksiin.

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRROT

Jos tilaat meiltä jotakin ja olet maan [Suomi] ulkopuolella, siirrämme henkilötietosi maahan [Suomi].

Vaikka henkilötietojasi säilytetään maan [Suomi] datakeskuksissa, meidän on joskus välttämätöntä

jakaa henkilötietosi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle, jotta voimme toimittaa sinulle tuotteita,

tarjota sinulle palveluja tai siirtää henkilötietosi konserniimme kuuluville yrityksille, toimittajille

tai palveluntarjoajille, jotka sijaitsevat ETA:n ulkopuolella tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja

tarkoituksia varten. Näin toimitaan yleensä silloin, kun joko sinä, toimitusosoitteesi tai

palveluntarjoajamme sijaitsevat ETA:n ulkopuolella.

Jos näin tapahtuu, henkilötietoihisi sovelletaan yhtä tai useampaa laissa säädettyä suojatoimenpidettä.

Varmistamme, että siirto suoritetaan tietosuojalain mukaisesti ja että kaikki henkilötietosi

pysyvät turvassa. Vakiokäytäntömme on käyttää kyseisissä siirroissa vakiotietosuojalausekkeita tai

varmistaa, että toimittajamme allekirjoittavat erillisen tietosuojasopimuksen (kuten Yhdysvaltojen

Privacy Shield -menettely). Sääntelyviranomaiset ovat hyväksyneet nämä menettelyt, jotta voidaan

varmistaa, että käytössä on riittävät suojatoimet.

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖMME

Sivustomme käyttävät tietojen keräämiseen evästeitä.

Tämä pitää sisällään tiedot verkkosivuillamme vierailevien käyttäjien selaus- ja ostokäyttäytymisestä.

Keräämme tietoja vierailluista sivuista, ostetuista tuotteista ja verkkosivuillamme tapahtuneesta

toiminnasta.

Saat lisätietoja evästeitä koskevista käytännöistämme.

 

KUINKA SUOJAAMME HENKILÖTIEDOT

Olemme sitoutuneet pitämään henkilötietosi turvassa ja suojelemaan niitä käyttämällä asianmukaisia

turvatoimia. Käytössämme on seuraavat turvatoimet:

• tietojen salaus

• turvatoimet tietojärjestelmiemme suojaamiseksi ulkoisilta hyökkäyksiltä

• pääsynhallinta tietojärjestelmiimme

• järjestelmien ja tietojen looginen erottaminen

• järjestelmiin tunkeutumisen testaaminen

• sisäiset tietoturvamenettelyt

• työntekijöidemme henkilötieto- ja tietoturvakoulutus

• turvallisuusarvioinnit kaikille palveluntarjoajille, jotka saattavat käsitellä henkilötietojasi

• emme koskaan kysy salasanojasi

• neuvomme sinua olemaan koskaan kirjoittamatta tilinumeroasi tai salasanaasi sähköpostiviestiin

tai napsauttamaan sähköpostissa annettua linkkiä.

Emme koskaan pyydä sinua antamaan salasanaasi tai luottokortti- tai maksutietojasi sähköpostitse.

 

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA

Jollei laki näin edellytä, emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on välttämätöntä tässä tietosuojakäytännössä

määritettyihin tarkoituksiin.

Erityyppisiin tietoihin sovelletaan eri säilytysajanjaksoja, mutta pisin henkilötietojen säilytysjaksomme

on tavallisesti 6 vuotta.

 

SINUN OIKEUTESI

Sinulla on seuraavat oikeudet:

*Oikeus tarkastella omia henkilötietoja

Voit pyytää meitä vahvistamaan, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja kuinka käytämme

niitä. Jos velvollisuutemme on antaa sinulle kopio henkilötiedoistasi, teemme sen maksuttomasti.

*Oikeus oikaista omia henkilötietoja

Voit pyytää meitä päivittämään tai korjaamaan vanhentuneet tai virheelliset henkilötiedot,

jotka meillä on sinusta.

*Oikeus henkilötietojen poistamiseen

Voit pyytää meitä poistamaan tiedot, jotka meillä on sinusta, jos kyseisiä tietoja ei enää

tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty, jos käsittelymme on sääntöjenvastaista

sekä tietyissä muissa olosuhteissa.

*Oikeus lopettaa henkilötietojen käsittely tai rajoittaa sitä

Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyämme, jos meillä ei ole oikeutta käsitellä niitä enää

tai jos käsittelymme perustuu oikeutettuun etuumme (profilointi mukaan luettuna), joka on

oikeuksiesi vastainen. Sinulla on myös oikeus tietojesi poistoon, jos olemme säilyttäneet

niitä liian kauan tai rajoittaa tietojen käsittelyä, jos olet kiistänyt tietojen oikeellisuuden,

vastustanut tietojen poistamista ja haluat meidän säilyttävän tiedot, jotta voit tehdä, käyttää

tai puolustaa oikeudellisia vaateita tai jos olet vastustanut tietojen käsittelyä samaan

aikaan kun päätös oikeutetun edun vastaisuudesta on vireillä.

oikeus peruuttaa suostumus

Jos olet antanut meille suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, voit peruuttaa suostumuksesi

milloin tahansa, mukaan lukien oikeutesi lopettaa markkinointiviestinnän vastaanottaminen.

 

*Oikeus tietojen siirtoon

Jos olet antanut meille tiedot jäsennellyssä, laajasti käytössä olevassa ja koneella luettavassa

muodossa, jota me käsittelemme automaattisella tavalla, voit vastaanottaa ne

vakiomuodossa tai pyytää meitä siirtämään nämä tiedot toiselle palveluntarjoajalle.

*Oikeus olla olematta automaattisen päätöksenteon kohteena

Et saa olla ainoastaan automaattisen käsittelyn perusteella tehtävän päätöksenteon kohteena,

profilointi mukaan luettuna, ellei tämä ole välttämätöntä meidän kanssamme tehdyn

sopimuksen solmimisen tai toteuttamisen kannalta tai jos sen on valtuuttanut sääntelyviranomainen

tai se perustuu nimenomaiseen suostumukseesi.

 

Jos sinulla on kysyttävää oikeuksistasi tai haluat käyttää niitä, ota meihin yhteyttä (katso kohta

KUINKA VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ).

Ennen kuin annamme henkilötietoja sinulle tai puolestasi toimivalle toiselle henkilölle, saatamme

pyytää sinulta todisteen henkilöllisyydestäsi ja riittäviä tietoja kanssamme käydystä vuorovaikutuksesta

henkilötietojesi löytämiseksi.

Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu tietosuojaviranomaiselle, jos mielestäsi olemme käsitelleet

henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön vastaisella tavalla. Yleensä tämä tehdään maassa, jossa

asut tai jossa lainmukaisia oikeuksiasi on loukattu.

 

Johtava valvontaviranomaisemme on B-Action Finland Oy 2062969-0 Nuutisarankatu 14F 33900 Tampere

Yhteyshenkilöt:

Ari Kokkonen ([email protected]) +358 50 3717145

Matias Kari ([email protected])  +358 44 7440559

 

OIKEUDELLISET PERUSTEET HENKILÖTIETOJEN KÄYTÖLLE

Meidän on esitettävä oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelyllemme.

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi, koska se on välttämätöntä seuraaviin tarkoituksiin:

• oikeutettujen etujemme takia (kuten jäljempänä esitetään)

• täyttääksemme tuotteiden ja palvelujen toimittamista koskevat velvoitteemme

• käyttääksemme sopimusperusteisia oikeuksiamme ja muutoksenhakukeinoja

• noudattaaksemme lainmukaisia velvoitteitamme.

 

Yleensä lainmukainen peruste henkilötietojesi käsittelylle on se, että se on välttämätöntä oikeudellisen

etumme kannalta.

Näitä ovat:

• tuotteiden ja palvelujen myyminen ja toimittaminen asiakkaillemme

• tilausten ja asiakaskyselyjen käsitteleminen

• palautusten ja hyvitysten hallinta

• asiakkaidemme, työntekijöidemme ja muiden henkilöiden suojeleminen

• tuotteidemme ja palvelujemme myynninedistäminen, markkinointi ja mainonta

• yksilöllisesti kiinnostavien ja räätälöityjen mainosviestien lähettäminen asiakkaillemme

• palkitsemis- ja kanta-asiakasohjelmien hallinnointi

• asiakkaidemme käyttäytymisen, toiminnan, mieltymysten ja tarpeiden ymmärtäminen

• olemassa olevien tuotteiden ja palveluiden parantaminen

• uusien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen

• oikeudellisten velvoitteidemme ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen

• rikosten, petosten ja epäsosiaalisen käytöksen estäminen, tutkiminen ja havaitseminen

• asiakaskontaktien, -kyselyiden, -valitusten ja riitojen käsitteleminen

• asiakkaiden vakuutusvaatimusten hallinta

• asianmukaisten oikeussuojakeinojen käyttäminen kolmansia osapuolia vastaan

• meitä vastaan tehtyjen oikeudellisten vaatimusten tai lainvalvontatoimien käsitteleminen

• asiakkaitamme, kollegoitamme, osakkeenomistajiemme ja muita sidosryhmiä koskevien

velvoitteidemme täyttäminen.

 

KUINKA VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen tästä käytännöstä tai henkilötietojen käsittelytavastasi, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

• Sähköpostitse: [email protected]

• Postitse: Tietosuojavaltuutettu Body Action Finland, Nuutisarankatu 14F, 33900 Tampere

 

LINKIT MUILLE VERKKOSIVUILLE

Saatamme tehdä yhteistyötä luotettavien palveluntarjoajien kanssa tarjotaksemme sinulle lisää

tuotteita ja palveluja. Voimme aika ajoin tarjota sinulle linkkejä muille verkkosivustoille, jotka

eivät ole hallinnassamme.

Näissä tapauksissa emme ole vastuussa mistään ongelmista, jotka liittyvät henkilötietojesi käsittelyyn

näillä verkkosivuilla tai ongelmista verkkosivujen sisällössä tai tuotteissa tai palveluissa, joita

kyseiset verkkosivut tarjoavat tai toimittavat.

Nämä verkkosivut eivät ole omistuksessamme eivätkä meidän operoimiamme ja ne ovat vastuussa

henkilötietojen käsittelystä omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Suosittelemme, että tarkistat

jokaisen verkkosivuston tietosuojaa koskevat käyttöehdot nähdäksesi, kuinka henkilötietojasi

käytetään kyseisillä verkkosivuilla.

 

KÄYTÄNNÖN PÄIVITYKSET

Tämä käytäntö on päivitetty viimeksi 1.7.2018

 

EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

MITÄ OVAT EVÄSTEET?

Kuten monet muutkin verkkosivustot, myös meidän verkkosivumme käyttävät tietojen keräämiseen

evästeitä.

Evästeet ovat datatiedostoja, jotka sisältävät pieniä tietomääriä, jotka asennetaan tietokoneellesi

tai muihin laitteisiin verkkoselaimesi kautta vieraillessasi verkkosivuillamme. Selaimesi lähettää ne

tämän jälkeen takaisin verkkosivuillemme ja niitä käytetään tietokoneesi tai laitteesi ”muistamiseen”.

 

Evästeitä käytetään verkkosivujemme ja verkkosovellustemme kaikissa versioissa.

Evästeet on suunniteltu niin, että tietokoneesi tai laitteesi muistaa jotakin, mitä olet tehnyt kyseisellä

verkkosivulla (kuten sisäänkirjautumisesi tai mitä painikkeita olet napsauttanut). Evästeet

ovat välttämättömiä verkkosivujemme tehokkaan toiminnan kannalta ja ne auttavat sinua

tekemään ostoksia verkossa. Niitä käytetään myös sinulle tarjottavien ja mainostettavien tuotteiden

ja palveluiden mukauttamisessa sekä verkkosivuillamme että muualla.

Jos haluat hyödyntää verkkosivujamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tehdä ostoksia verkossa,

evästeiden on oltava käytössä selaimessasi. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä tai poistat ne

käytöstä, tietyt verkkosivujemme ominaisuudet eivät toimi oikein. Voit edelleen selata verkkosivujamme,

mutta et voi tehdä verkko-ostoksia.

 

Verkkosivuillamme vieraillessasi tietokoneellesi tai jollekin muulle laitteellesi tallennetut evästeet

ovat meidän suunnittelemiamme tai meidän puolestamme suunniteltuja ja ne ovat välttämättömiä,

jotta voit tehdä ostoksia.

 

MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN?

Jotkin evästeet keräävät tietoja selaus- ja ostokäyttäytymisestäsi vieraillessasi verkkosivuillamme.

Keräämme tietoja muun muassa vierailluista sivuista, ostetuista tuotteista ja verkkosivutoiminnastasi.

 

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME NÄITÄ TIETOJA?

Yleensä tallennamme evästeet vain verkkovierailusi ajaksi.

 

KUINKA EVÄSTEITÄ HALLITAAN?

Voit hallita evästeitä tietokoneellasi tai laitteellasi monin eri tavoin.

Voit muuttaa selaimesi asetuksia, jotta evästeiden hyväksyminen estetään. Käyttämästäsi selaimesta

riippuen voit myös saada ilmoituksen, jos verkkosivusto yrittää tallentaa selaimeesi evästeen.

 

MIHIN EVÄSTEITÄ KÄYTETÄÄN?

Käytämme evästeitä pääasiassa seuraaviin tarkoituksiin:

• asiakkaiden tunnistamiseen ja heidän selaus- ja ostoskäyttäytymisensä ymmärtämiseen ja

helpottamiseen

• tilausten ja verkko-ostosten suorittamiseen ja täyttämiseen

• teknisiin tarkoituksiin, jotka liittyvät verkkosivujemme toimintaan ja selaukseen

• verkkosivustojen ja verkko-ostoskokemuksesi parantamiseen

• mukautetun sisällön tarjoamiseen sinulle sekä verkkobannerimainoksiin ja kohdennettuihin

päivityksiin

• verkkokampanjoidemme, myynnin, myynninedistämisen ja kilpailujen onnistumisen seurantaan

• täyttääksemme sopimusvelvoitteemme kolmansille osapuolille ja hallitaksemme kumppanisuhteitamme.

 

KUINKA VOIN POISTAA EVÄSTEET KÄYTÖSTÄ TAI POISTAA NE?

Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, sinun on muutettava verkkoselaimesi asetuksia.

Tämä riippuu käyttämästäsi selaimesta. Selaimesi ohjevalikossa tulisi olla ohjeet evästeiden poistamiseen

käytöstä tai evästeasetusten muuttamiseen.

Voit myös poistaa selaimeesi tallennetut evästeet selaimesi toiminnoilla. Tämä ei poista evästeitä

käytöstä tai estä selaintasi keräämästä niitä tulevaisuudessa. Evästeiden poistaminen yhdestä selaimesta

tai yhdeltä laitteelta ei automaattisesti poista niitä toiselta.

 

MITÄ TAPAHTUU JOS POISTAN EVÄSTEET KÄYTÖSTÄ?

Tämä riippuu siitä, mitkä evästeet poistat käytöstä. Yleensä verkkosivu ei toimi oikein, jos

evästeitä ei hyväksytä. Voit kuitenkin edelleen selata verkkosivujamme, vaikka jotkin toiminnoista

eivät ole saatavilla. Et voi esimerkiksi ostaa tuotteita, määrittää uutta käyttäjätiliä tai kirjautua

nykyiselle tilillesi.

 

PÄIVITETTY VIIMEKSI: 1.7.2018