Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Toimitus

Täältä löydät tietoa verkkokaupan toimituksiin liittyen.

Tuotteet toimitetaan Posti Group Oyj:n toimituksina. Kun tilaat tuotteen tänään, se on nopeimmillaan sinulla seuraavana päivänä.

 

Postin paketit

Alle 69 € tilaus

Yli 69 € tilaus

Toimituskulut

7,50 €

ILMAINEN

Ulkomaan lähetykset

Kysy tarkemmat tiedot

Kysy tarkemmat tiedot


Erikoistoimitukset, kuten kotiovelle toimitukset tai Itella 14 toimitukset, voidaan toimittaa sopimuksesta. Asiakaspalvelumme numero on 044 36 33601

Toimitusaika - Koska tilaamani tuotteet toimitetaan?

Olemme aika vikkeliä. Keskimäärin yli 62 prosenttia tilauksista lähtee meiltä samana päivänä, ja 95 prosenttia seuraavana päivänä. Ennen klo 12 tehdyt tilaukset lähtevät 90 prosenttisesti samana arkipäivänä. Samalla kun paketti annetaan postin huomaan, lähettää tietokone automaattisesti asiakkaalle tästä vihjaavan sähköpostin. Posti kuljettaa paketteja Suomessa yleensä yhden arkivuorokauden.

Toimitusaika - Onko kaikilla lähetyksilla sama toimitusaika?

Suurin osa tuotteistamme ovat varastotuotteita ja heti saatavilla. Nämä tuotteet pystymme pistämään postin matkaan heti seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Better Bodiesin ja Gaspin osalta pieni osa valikoimastamme on varastoituna maahantuojallamme Ruotsissa. Tästä syystä niitä tilattaessa tulee n. 3–5pv viive toimitukseen, kun odotamme niitä ensin tänne meille. Tästä syystä toimitusaikamme on 1–14pv.

Esimerkki. Tilaat paketin laadukasta heraisolaattia sunnuntai-iltana. Body Actionin keskusvaraston tytöt ja pojat kerää ja pakkaa tavaran maanantaipäivän aikana. Posti-Kusti hakee lähetykset maanantai-iltapäivällä. Posti-Kusti kikkailee yön yli pakettien kanssa, siirtää niitä hihnalta toiselle ja pakettiautosta pakettiautoon. Perus. Pakettisi saapuu postiin tiistaipäivän aikana. Jos olit nokkela, ja laitoit puhelinnumeron tilauksen yhteydessä, saat tiedon tekstiviestillä ja voit noutaa lähetyksen tekstiviestiä näyttämällä. Jos et laittanut tilaukseen puhelinnumeroa, tulee keskiviikko-aamuna kirjepostin mukana lappu, jolla paketin voi käydä hakemassa.

Palautusoikeus - Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on TÄYSIN käyttämätön.

Tässä on hyvä olla tarkkana. Sovittaminen on siis ok, käyttäminen ei. Ulkokäyttö on ehdottomasti kielletty, erityisesti kenkien kohdalla. Hyvä muistisääntö on sovittaa tuotteita kuin olisit myymälässä, eli sisätiloissa ja tuotteessa ovat kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan. Käytettyjä ja likaisia tuotteita emme voi ottaa vastaan. Jos hinta- ja kokomerkinnät on irroitettu, tuote on kelvoton myytäväksi edelleen, eikä sitä siis korvata.

Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet asiakaspalautuksista täältä.